05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Tadilat yapılan dükkânda şok eden olay! İple asılı halde cesedi bulundu

Tadilat yapılan dükkânda şok eden olay! İple asılı halde cesedi bulundu

Ordu’nun Altınordu ilçesinde tadilat yapılan bir dükkânda, 66 yaşındaki M.B. asılı halde ölü bulundu.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde, tadilat yapılan bir dükkânda 66 yaşındaki M.B., boynundan iple asılmış halde ölü bulundu. Olay, çevredeki vatandaşların durumu fark edip ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı.
Altınordu ilçesi Yeni Mahalle'de gerçekleşen olay, çevrede büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı. Asılı halde bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda, yaşamını yitiren kişinin Mesudiye ilçesi Yeşilce Mahallesi'ne kayıtlı 66 yaşındaki M.B. olduğu belirlendi. M.B’nin iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet savcısının yaptığı çalışmalar ve olay yerindeki incelemelerin ardından M.B.’nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için morga kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın detaylarını ve ölümün ardındaki sebebi araştırmak üzere geniş kapsamlı bir inceleme başlattı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *