İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Uşak’ta fabrikada feci ölüm: 38 yaşındaki işçi yaşamını yitirdi

Uşak’ta fabrikada feci ölüm: 38 yaşındaki işçi yaşamını yitirdi

Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada çalışan 38 yaşındaki işçi, elyaf ayrıştırma makinesine sıkışarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uşak’ta tekstil ürünleri üretimi yapılan bir fabrikada meydana gelen iş kazası, bir işçinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Edinilen bilgilere göre, fabrikada çalışan Arif Gökkaya (38), elyaf ayrıştıran makineye sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gökkaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Otopsi yapılacak

Gökkaya’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili jandarma ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.