Bankacı Seçil Erzan'ın futbol dünyasının ünlülerini dolandırdığı iddia edilen ve adına Fatih Terim Fonu denilen dolandırılıcık olayında çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Gazeteci Abdulkadir Selvi, CNN Türk'te katıldığı programda şunları söyledi:

Ergin Ataman'a İsrail'den tehdid! 'Türkiye vatandaşıyım,bana hiç bir şey yapamazsınız' Ergin Ataman'a İsrail'den tehdid! 'Türkiye vatandaşıyım,bana hiç bir şey yapamazsınız'

"Bence bu dosyanın eksik halkası Fatih Terim. Fatih Terim bir menfaat sağladığımı sağlamadı mı bilmiyorum ama Fatih Terim siz bu olay izah edilmez. Fatih Terim bu işin tam ortasında. Fatih Terim konuşmadan bu olayın ne olduğunu anlamak mümkün olmuyor. Acil konuşması lazım, konuşması lazım.

Galatasaray’la bağlı olan futbolcular olayda gözüküyor. Bunun sebebi şu, Seçil Erzan Florya’ya şube müdürü olarak atanıyor. 2012 yılında ilgili banka kulüpte bir sponsorluk anlaşması yapıyor ve dolayısıyla otomatikman 2013 yılından 2021 yılına kadar o şube müdürü yani Seçil Erzan. Hemen ne oluyor? Sponsorluk anlaşması olunca herkes hesap açtırıyor burada ve dolayısıyla hem futbolcularla hem fatih hoca ile hem diğerleriyle otomatik ve bir temasla ilişki gelişi. Böyle olunca o samimiyet artıyor, ilişki artıyor, diyalog artıyor ve bir süre sonra yani herkes biliyor ki Seçil Erzan ile Fatih Hoca arası iyi. Otomatikman bir bağ oluşuyor. DenizBank Genel Müdürlüğüne iki futbolcuyu götürüyor. Emre Belözoğlu'yla Arda Turan’ı orada da diyor. Seçil benim kızım gibiydi diyor.

Arda Turan, Denizbank Genel Müdürlüğüne iki futbolcu Fatih Terim'in gittiği zaten çıktı. O kendisi de inkar etmedi ve. Denizbank’ın açıklamasında da o teknik direktör diye geçen kişi Fatih Terim."

Editör: Gürel Yurttaş