GÜNDEM

Ak Parti Milletvekili'nden Bahçeli'nin Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan açıklama geldi. Tayyar, açıklamayı Twitter üzerinden yaptı. Hastaneyle doğrudan irtibata geçtiğini söyleyen Milletvekili, "Doktorların ifadesiyle; bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır" dedi.

Sosyal medyada yer alan spekülasyonlar sonrasında Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan önemli açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'ın konuyla ilgili gereken bilgileri vermesinden sonra Şamil Tayyar'da sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınladı.

DOKTORLARIN İFADESİYLE

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında bilgi almak için hastaneyle iritbata geçti. 

Tayyar, "Az önce hastaneyle irtibat kurdum, MHP lideri Bahçeli’nin sağlık kontrolü tamamlanmış, durumu çok iyi, hayati tehlikesi yok. Doktorların ifadesiyle; bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır. Geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcısı olsun." ifadelerine yer verdi.