AK Parti'den Manisa'da 1. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, seçim çalışmalarına Akhisar'dan başladı.

Yenişehirlioğlu, TRT'de bir dönem yayınlanan Payitaht Abdulhamit dizinde Tahsin paşa rolünü oynamıştı.

AK Parti Akhisar İlçe teşkilatında partililere seslenen Yenişehirlioğlu, şunları söyledi:

"Niye siyasete girdiğimizi sordular. Benim açıklamam da şuydu 'Başka partilerle bir alıp veremediğimiz yok. Herkes çok değerli. ‘Bundan sonra ihtilaller ile Türkiye'de siyaseti Tayyip Erdoğan'ı deviremeyiz, ancak muhalefeti bir araya getirerek devirebiliriz.” diyorlar. Tayyip Erdoğan'ı can düşmanı ilan ettiler. PKK/YPG ve Kandil, sayın Cumhurbaşkanımıza savaş ilan etti.

FETÖ yapılanmasının en büyük düşmanı Cumhurbaşkanımız. Şimdi buradan baktığımızda ABD'nin FETÖ'nün, PKK'nın, kandilin düşman olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’nın yanında artık siyaset demeden ülke bütünlüğü için bir arada olmamız gerekiyor. Benim siyasete aktif olarak girmemin sebepleri amaçları da budur.

İnsani nefislerden vazgeçip artık birlikte olma zamanı. Türkiye'nin var olma yok olma mücadelesi bağımsızlığımız mı söz konusu soğan fiyatı mı söz konusu? Allah nasip ederse bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum."

Editör: Grlyrtts