Giray Altınok'un kariyerinde zirve! Avrupa'da şatoda The Traitors programını sunacak

Dünya çapında büyük ilgi gören The Traitors yarışması Türkiye’de yayınlanacak. Çekimleri Belçika’da yapılacak olan programın sunuculuğunu Giray Altınok üstlenecek. 20 ünlü ismin strateji ve zeka mücadelesi vereceği yarışma yakında ekranda olacak.

Oyuncu Giray Altınok, dünya çapında izlenme rekorları kıran The Traitors yarışmasının Türkiye versiyonunun sunuculuğunu üstlenecek. Program, Belçika’da bir şatoda çekilecek ve Türk televizyonlarında yayınlanacak.

The Traitors Fenomeni Türkiye’de

ABD, İngiltere, Kanada ve Avustralya gibi birçok ülkede büyük yankı uyandıran The Traitors, şimdi Türkiye’de izleyiciyle buluşacak. Strateji, zeka ve güven temaları üzerine kurulu yarışmada 20 ünlü isim, zorlu görevlerde birbirine meydan okuyacak.

Çekimler Belçika’da Başlıyor

Programın Türkiye ayağının çekimleri Belçika’daki tarihi bir şatoda gerçekleştirilecek. Yarışmanın Avrupa atmosferine uygun olarak seçilen mekanda, gizemli ve gerilim dolu sahneler izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Giray Altınok Sunucu Koltuğunda

TGRT Haber muhabiri Dilek Ulusan’ın aktardığı bilgilere göre, The Traitors Türkiye’nin sunucusu başarılı oyuncu Giray Altınok olacak. Mizahı, enerjisi ve doğallığıyla tanınan Altınok, yarışmaya farklı bir atmosfer katacak.

Yeni Dönemin Parlayan İsmi

Son yıllarda tiyatro ve televizyon projeleriyle adından sıkça söz ettiren Giray Altınok, bu projeyle uluslararası kariyerinde önemli bir adım atmış olacak. The Traitors Türkiye, önümüzdeki aylarda izleyiciyle buluşacak. 

İLGİLİ HABERLER