Özgür Özel'in Tuzla mitinginde kürsüde koruma müdürüne tavrı olay oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Tuzla mitinginde konuşurken not kağıtlarını düzeltmek için kürsüye yönelen koruma müdürüne olan tavrı tartışma konusu oldu.

Özgür Özel'in Mitingde Koruma Müdürüne Tavrı Tartışma Yarattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, partisinin Tuzla mitinginde yaptığı konuşma sırasında koruma müdürüne gösterdiği tepki sosyal medyada gündem oldu. O anlar kısa sürede geniş yankı buldu.

Kürsüde Gerilim Anı

Özel’in konuşması sırasında, koruma görevini yürüten 2. sınıf emniyet müdürü Serkan Ökdemir, kürsüdeki not kağıtlarını düzeltmek amacıyla sahneye çıktı. Ancak bu hamleye sinirlenen Özgür Özel, müdüre jest ve mimikleriyle tepkisini dile getirdi.

Dilek İmamoğlu’nun Tepkisi Dikkat Çekti

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun da otobüs üzerindeki şaşkın bakışları kameralara yansıdı.

Tepkiler Sosyal Medyada İkiye Bölündü

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından kullanıcılar arasında iki farklı görüş oluştu. Bir kesim, koruma müdürünü “dikkat dağıtmakla ve görev dışı davranmakla” eleştirirken; bir diğer kesim Özgür Özel’i “saygısız ve kibirli” buldu.

İLGİLİ HABERLER