Suyun azaldığı İzmir'de her gece planlı su kesintileri yapılacak

İZMİR'de içme suyu barajlarındaki suyun azalması sebebiyle ilçelerde aralıklı su kesintileri yapılıyor. Yeni karara göre 3 Eylül’den sonra da her gece 23:00-05:00 saatlerinde planlı su kesintileri yapılacağı açıklandı.

Son planlamaya göre 1–2 Eylül tarihlerinde Bornova’da bazı mahalleler 31 saat, Çiğli’de ise 14 saat susuz kalırken; Buca, Foça, Karaburun, Narlıdere ve Ödemiş’te de 2 ila 6 saat arasında değişen kesintiler yapıldı. Vatandaşların günlük hayatını zorlaştıran zorlayan su kesintileri, barajlardaki su seviyesinin düşük olması sebebiyle önümüzdeki günlerde de devam edecek.

İzmir'de 3 Eylül’den sonra da her gece 23:00-05:00 saatleri arasında  planlı su kesintileri yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU; uzun süren su kesintisiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara su tasarrufu çağrılarını artırdı.

İLGİLİ HABERLER