Perakende satış alanında geniş satış politikaları uygulayarak 2002 yılında markasına değer katmış Anakim, otomobil temizlik ürünlerinden ev tipi endüstriyel temizlik ürünlerinin üretimine geçerek, Türkiye’deki en geniş satış alanına ulaşma yolunda hızla ilerlemiştir. 2021 yılında da Franchise satışıyla ilgi çeken marka, market zincirlerini büyütmektedir.

Anakim İle Temizlik Dört Bir Yanda!

Salgın nedeniyle de temizlik ürünlerine büyük ihtiyaç duyduğunuz bugünlerde, her semtte ve mobil alanda hizmet vermeye başlayan Deterjan Pazarı, markasına gün geçtikçe değer katmaya devam etmektedir. Market zincirini genişletmiş, 7/ 24 hizmet vererek dijital satış alanına da uyum sağlamıştır. Markasına yeni üretim materyalleri eklerken, ortaklarını da genişleterek ihracatta hızla ilerlemeyi başarmıştır.

Perakende satışın bu yıl ki en önemli markalarından biri olmayı hedeflerken, arge alanında da geniş bir çalışma alanına sahip. Temizlik ürünü denince akla gelen ilk marka olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor.

Deterjan Pazarı Online Satışta!

Online satış alanında önemli bir marka olmanın verdiği sorumlulukla, geniş çaplı politikalar uygulayarak, ürünlerinin herkes tarafından tanınmasını sağlıyor. deterjanpazari.com üzerinden toplu ve tek alışveriş yapabileceğiniz, market zincirini genişletmiş olan firma sizin için yeni ürünlere de kapısını açıyor. Markasına değer katarken bu değeri her zaman müşterilerinin memnuniyeti ve istekleri üzerinden sağlayacağını bilen marka, ilkelerine sadık ve profesyonel çalışmalarla markasının hakkını verme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

https://www.deterjanpazari.com/

Editör: Haber Merkezi