Antalya'da Cesur isimli köpeği tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı.

Kamera kayıtlarını inceleyen vatandaşlar tarafından yakalanan kişi yakalanarak polise teslim edilmişti. Cesur isimli köpeğe tecavüz eden sapık, bir tur otobüsünün şoförü çıkmıştı.

Yakalanan O.Ü.'nün serbest bırakılmasına tepki gösteren vatandaşlar tarafından tutuklanması için imza kampanyası başlatıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Antalya Konyaaltı Hurma Mahallesi’nde bir ablamızın sokakta baktığı Cesur isimli köpeğimiz, 15 Nisan Cumartesi günü, bir tur firmasının servis şoförü olan O.Ü. tarafından kullandığı otobüsün bagajına atılarak kaçırıldı. Cesur’u bulmak için ayağa kalkan mahalleli, kamera görüntülerinden O.Ü.’yü tespit etti ve yakalayarak karakola teslim etti.

Şahıs Cesur’a canice tecavüz ettiğini itiraf etti. Kendinde hastalık olduğunu, 10 yıldır çeşitli yerlerde bunu yaptığını, doktorun köpeklerle cinsel ilişki önerdiğini, arkadaşlarının da böyle yaptığını söyledi.

Bu süreçte öğrendik ki, 1 ay önce sahipli bir köpeğe de aynı şekilde tecavüz etmiş, köpeğin sahibine yakalanmasına rağmen, kaçmayı başarmış. Kamera görüntüsü de olmadığı için hiçbir ceza almamış. Bu kez kamera görüntüleri de var; itiraf da. O.Ü. tutuklansın! Adalet istiyoruz!”