Adana Çukurova'da 6 Ocak'ta Bülent Yılmaz isimli kişi eşi ve çocuğu ile birlikte evde rahatsızlanan kediyi veterinere götürdü.

Yılmaz burada eşine kedilere çok para harcıyor diye hakaret etti. 

Yılmaz sonra da duvardaki Atatürk portresine hakaret etmeye başladı. Bunun üzerine Veteriner Melek Nida Şahin uyarınca aralarında tartışma çıktı. Adam cep telefonu kamerasıyla görüntüsünü alan Şahin'e saldırıp darbetti.

Görüntüleri izleyen polis ekipleri ifadesinde Atatürk'ü çok sevdiğini, ancak yakın zamanda geçirdiği ameliyat nedeniyle kullandığı ilaçların etkisinde bulunduğunu ve pişman olduğunu söyleyen kişiyi tutukladı.

Erdoğan'dan vatandaşa: Kafanda bitir. Cumhurbaşkanı'nın huzurunda Erdoğan'dan vatandaşa: Kafanda bitir. Cumhurbaşkanı'nın huzurunda

Tutukluluğun ardından şüphelinin dosyası ilk olarak uzlaştırmaya gitti. Yılmaz, uzlaşma talebinde bulundu. Ancak Şahin şunları söyledi:

"Uzlaşma talebi geldi ama ben hiçbir şekilde istemedim. Şahsıma yapılandan ziyade bu ülkenin kurucusuna yapılmış çok büyük bir saygısızlık varken uzlaşamam. Mustafa Kemal Atatürk, bu dünyadaki en büyük zaafım.

Bu şahıs kafasına göre kadınlara, değerlere hakaretlerde bulunup elini kolunu sallayarak gezmemeli. Çok zor bir süreç yaşadım. Sosyal medyadan tehdit mesajları aldım. Korkudan yürüyemez hale geldim. Beni vurdurtacağını söylemişti. Ceza almasını istiyorum."
 

Editör: Gürel Yurttaş