Yaklaşık bir hafta önce ABD’DEN TÜRKÇÜ ve milliyetçi bir kardeşim aradı. Bana bir mail göndermiş okumamı istedi. İsminin açıklamamasını istemeyen bu kardeşim Devlet Bahçeli’nin, sağlık durumunu soruyordu. Biraz heyecanlıydı. Mail notunda özetle yazdıkları şöyleydi; “Bahçeli’ye kardiyomiyopat teşhisi konmuş. Kalp kasları zayıfmış. Pompalama görevini yeterince yerine getiremiyormuş! Bu sebeple kanı temizlenemiyormuş! Solunum güçlüğü çekiyormuş! Semptomları ilerleyince, Ankara’da bir otel hastane haline getirilmiş. Burada tedavi görüyormuş! Kısa süre önce de durumu ağırlaştığı için yoğun bakıma alınmış durumu da hiç iyi değilmiş”

ABD’ye kadar ulaşan, Devlet Bahçeli ile ilgili yayılan haberler bunlar. Hatta karantinayı bile buna mal etmişler. Bir vefat durumunda MHP’lilerin Ankara’ya hücum etmesini önlemek için, Ankara’ya giriş çıkış karantinası konmuş(!). Bu kadar alçaklar yani. Bu tür sanal haberler ABD’ye kadar ulaştığına göre varın Türkiye’de konuşulanları siz düşünün. Bu arada yine kalp hocası milliyetçi TÜRKÇÜ bir dostum aradı. Aynı bilgilerin ona da ulaştığını gerek sosyal medyada, gerekse muhalefet kanadında bu tür hastalık haberlerinin yayılmaya çalışıldığını söyledi.

Ben de konuyu Devlet Bey'e yakın bir gazeteci dostuma sordum. Söylenenlerin tamamen amaçlı olduğunu, bunun Cumhur İttifakına karşı bir dezenformasyon çalışması, Bahçeli hazımsızlığı olduğunu söyledi. Dostumun söylediğini, af yasası ile meclis oturumuna katılan, Devlet Bahçeli’nin görüntüleri de doğruladı. Özetle Devlet Bahçeliye karşı bir çekememezlik bir düşmanlık var. Bir gazeteci virüs bulaştırıp ölmesi dileklerinden bahsediyor. Bir başkası ağır eleştirilerde bulunuyor. Bunun temel sebebi de Cumhur İttifakına verdiği destek

BAHÇELİ’DEN NE İSTİYORLAR?

Öncelikle Devlet Bahçeli'yi kim sevmiyor alerji duyuyor? Ona bir bakalım; Aşırı solcular. HDP’liler. CHP yönetimin de HDP ile birlikte hareket edenler. Peki, Devlet Bahçeli bu kadar ağar eleştiriyi hak ediyor mu? Bence asla etmiyor. Seversiniz, Sevmezsiniz. Devlet Bahçeli yarım asırdır TÜRK siyasetinin içinde. Alparslan Türkeş gibi başbuğ olarak nitelenen bir liderden sonra bayrağı aldı. Çok zor bir milli bir görev üstlendi. Temel ilkeleri hep aynı kaldı. Vatan, millet, bayrak, ezan, bölünmez bütünlük ve de TÜRK Milliyetçiliği. Bunların nesi kötü?

Devlet Bahçeli’nin siyaset ilkelerine ve çizgisine bir bakalım. Hiç hırsızlığını gördünüz mü? Rüşvet veya devleti parselleme türünde bir imzasına şahit oldunuz mu? Devletin menfaatine olmayacak bir eylemini söylemini gördünüz mü? Özetle hırsız değil, arsız değil. Tek derdi Türkiye Cumhuriyeti olan bir lider. Cumhur ittifakına da bir ikbal için destek vermiyor. Yönetimde değil, bakanlığı bürokratı yok talebi de yok. İstese alır mıydı? Kesinlikle milletvekili oranında bakanlık talep edebilirdi, etmedi. Çünkü tek derdi dış güçlerce köşeye sıkıştırılan Türkiye Cumhuriyeti'ne dayatılan terör belasıyla mücadeleydi ve bu mücadelede AKP hükümetine kesintisiz, karşılıksız tam destek verdi.

Zaten MHP’nin, Cumhur İttifakına bu desteği vermesinin yanında durmasının temel amacı da terörle kora kor mücadele edilmesiydi. AKP iktidarı MHP öncesinde birçok yanlışlar yaptı. Bunlardan en büyüğü de ihanet süreci olarak adlandırdığımız, AÇILIM süreciydi. Sonra hendek savaşı ile son bulan süreç. Belki iyi niyetlerle yola çıkılmıştı. Ancak bu PKK, HDP ve onların kukla oynatıcısı ABD ile İsrail’in hoşuna gitmemişti Sonu hezeyan oldu. İyi ki de oldu. Norveç pazarlıkları bizi devlet olarak bitirirdi.

Özetle dostlar Bahçeli yönetimindeki MHP Cumhur İttifakının yanında, Durmasının tek sebebi terörle mücadeleye tam destek içindir. Bu destek sayesinde PKK dağlarda bitirilmiştir. Terörist sayısı ülke içinde 6–7 binlerden, 500’ün altına indi. PKK bitme noktasına geldi.

İşte Devlet Bahçeli'ye alerji burada başlıyor. Çünkü CHP ile HDP aynı kulvarda işbirlikçi ve kanka. Terörle mücadeledeki bu başarı onları rahatsız ediyor. Bu rahatsızlık Devlet Bahçeli’yi hedefe almalarına sebep oluyor. Olayın açıklaması bu kadar basit.

Devlet Bahçeli’nin yaş itibari ile belli sağlık sorunları vardır. Kim de yok ki! Ama onu sosyal medyada bu kadar çok ÖLDÜRMEK istemenin insani olarak tutar bir tarafı da yoktur. Ha devlet Bahçeli’nin nasıl bir insan olduğunu anlatmak için küçük bir anekdotta paylaşayım; “Bahçeli milletvekilliği süresince maaşına hiç el sürmemiştir. Maaşı direkt olarak şehit ailelerinin hesabına yatmaktadır” Bana gelen bilgi böyle. Şöyle bir etrafınıza bakın Allah aşkına. Bahçeli türünde başka bir siyasetçi civarınızda var mı? Lütfen, yiğidi öldürün ama hakkını da verin.