BAYKAR tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 SİHA'ların Arnavutluk ordusunun envanterine girdiğini duyuran Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, bugünün tarihi bir gün olduğunu, Arnavutluk'taki ilk NATO Taktik Hava Üssü'nün açıldığını aktardı.

Apple Cep Telefonu Modelleri İle Sunulan Yenilikler Apple Cep Telefonu Modelleri İle Sunulan Yenilikler

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak şunları aktardı;

''Bugün tarihi bir gün... 

Arnavutluk'taki ilk NATO Taktik Hava Üssü açıldı. Kuçova Hava Üssü'nün açılışı, Balkanlar ve Avrupa'nın güvenliği için yeni bir dönemin başlangıcı. 

Bu törenle birlikte #BayraktarTB2 SİHA'lar Arnavutluk Ordusu'nun envanterine girdi. Böylece Arnavutluk Ordusu envanterine ilk kez NATO standartlarında bir hava aracı katılmış oldu. 

Saygıdeğer Başbakan EdiRamaAl'ın vizyoner liderliği ve değerli Savunma Bakanı NikoPeleshi'nin güçlü iş birliği ile BayraktarTB2'ler bugün Arnavutluk semalarında ilk uçuşlarını başarıyla gerçekleştirdi. 

Bayraktar TB2 SİHA'larımızın bu stratejik noktada görev alması, Arnavutluk'un ve kardeş Balkan coğrafyasının güvenliğine katkımızın önemli bir göstergesi. BaykarTech olarak yenilikçi teknolojilerimizle, bölgesel ve küresel güvenliğe katkıda bulunmaya devam edeceğiz.''

Editör: Nehir Durdağı