Kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'ta Burak Yılmaz dönemi resmen sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamada Yılmaz'ın istifa ettiği belirtildi.

Ergin Ataman'a İsrail'den tehdid! 'Türkiye vatandaşıyım,bana hiç bir şey yapamazsınız' Ergin Ataman'a İsrail'den tehdid! 'Türkiye vatandaşıyım,bana hiç bir şey yapamazsınız'

Beşiktaş Kulübü, futbol takımı teknik sorumlusu Burak Yılmaz ile kendisinin isteği üzerine yollarının ayrıldığını açıkladı.Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'ın İstanbulspor ile oynadığı maçta takımın başında yer alan 38 yaşındaki Burak Yılmaz, dört lig maçında 2 galibiyet ve 2 beraberelik aldı. Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın başında çıktığı iki Avrupa maçından da mağlubiyetle ayrıldı. 


Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz'a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.


Dün UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş, sahasında Bodo/Glimt'e 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada siyah-beyazlı tribünler Burak Yılmaz'a tepki gösterirken, Sergen Yalçın tezahüratlarında bulundu. "Burası Beşiktaş, herkes kendine gelsin" tezahüratları yapan Beşiktaş taraftarları ardından teknik sorumlu Burak Yılmaz'a sert tepki gösterdi.

spor-7

Editör: Nehir Durdağı