Promosyon ürünü seçerken birçok alanda kullanılan ve günlük hayatta iş gören ürünler seçmek önemlidir. Reklam yapmak ve firmanın kendisini tanıtması için birçok yöntem vardır. Bu yöntemlerden en yaygın kullanılanı promosyon ürünlerdir. Promosyon ürünleri ekonomik olmasının yanında ucuz ve sürekli reklam yapabilme imkanı sunar. Her sektör için farklı promosyon ürünleri tercih edilmelidir. Maliyet olarak uygun olan promosyon ürünleri kişilerin sürekli baktıkları ve kullanacakları ürünler arasında olursa firmanın reklamı uzun ömürlü olup fayda sağlar nitelikte olacaktır. Ajanda, sunum dosyaları, kalem, bardak, saat gibi ürünler firmaların sektörlerine göre tercih ettikleri uygun maliyetle reklamlarını yapabilecekleri ürünler arasındadır. Tamamen firmanın kendi sektörüne yönelik yapacağı reklamlarda kullanılabilecek birçok promosyon ürünü uygun fiyatla yaptırmak ve müşterilere ulaştırmak mümkündür.

Promosyon Ürünleri Kullanım Alanları

Promosyon ürünleri birçok farklı alanda kullanım alanına sahip ürünlerdir. Birçok alanda kullanılırken günlük hayatta iş gören sürekli el altında olan bir ürün olması önemlidir. Özellikle satış elemanları çalışmalarında ürünlerini satarken sektöre bağlı olarak promosyon ürün dağıtımını sıklıkla kullanırlar. Satışa yönelik olarak kullanılan promosyon ürünlerinde amaç reklam yaparak satışı arttırmaktır. Promosyon ürünleri pazarlama sektörüyle iç içe olan bir çalışma şekline sahiptir. Kullanım alanı neresi olursa olsun promosyon ürünler reklam amacı ve satış gücünü arttırmak için en ideal yoldur.

Promosyon Kalem Nedir ve Neden Dağıtılır?

Promosyon ürünlerinden olan kalemler firmaların reklamlarını taşıyan ve kişilere sunulduğunda firmaların logolarını görebildikleri, mesaj içeren reklam araçlarıdır. Baskılı olan reklam araçlarının ve promosyon ürünlerinin içerisinde en yaygın kullanıma sahip olanı kalemlerdir. Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak sektörlerde birçok şey değişse de not alma evrak imzalama için kalem ihtiyacı her zaman vardır. Kalemler sıklıkla kullanıldıkları, elden ele dolaşma imkanı, iş görebilme özelliği sayesinde promosyon ürünleri içerisinde en sık dağıtılan reklam aracıdır. Amacı ne olursa olsun uzun süre reklam yapmaya yaradığı için ve müşterileri hariç birçok müşteriye ulaşma olanağı sağladığı için kalemler promosyon olarak dağıtılan en faydalı ürünlerdendir.

Promosyon Kalem Fiyatları

Promosyon ürünlerinden olan kalemler farklı modellerde yapılabilirler. Kalitesi ve modeline göre de promosyon kalem fiyatları değişiklik gösterecektir. Basit bir kurşun kalemin fiyatı ile değişik özellikler taşıyan promosyon kalem fiyatları maliyet olarak farklı fiyatlarla müşteriye ulaşacaktır. Tamamen firmanın kendi isteğine bağlı olarak seçeceği promosyon ürünlerden olan kalem farklı fiyatlarla reklam aracı olarak kullanılır. Firmalar tamamen kendilerine özel üretim yapabilirler. Bu nedenle fiyatlar değişiklik gösterilir. Bu kadar değişiklik göstermesine rağmen fiyat olarak piyasada olan en uygun promosyon ürünü kalemlerdir. Promosyon ürünü olarak dağıtılacak kalem çeşidi ve adetine karar verildikten sonra net fiyatı reklam yaptıracağınız firma müşterisine sağlayacaktır.

Promosyon Kalem Modelleri Nelerdir?

Promosyon kalem çeşitleri birçok farklı modelle piyasada reklam amacı olarak kullanılır. Plastik modeller en uygun fiyatlı olarak promosyon ürünü olarak kullanılır. Tükenmez kalem ve plastik kalem modelleri en çok tercih edilen promosyon kalem ürünlerindendir. Toptan alınan kalemler modelleri itibariyle hem daha farklı çeşitlere sahip hem de daha uygun fiyatlı olarak yaptırılabilir. En çok tercih edilen promosyon ürün toptan alımı yapılan plastik kalem modelleridir. Modeller arasında kişiye özel yapılan kalem modelleri de mevcuttur. Tamamen kişinin kendisine özel üretilen kalem modelleri farklı fiyatlarla olabiliyorken maliyetleri yüksek olabilir. Toptan alımlarda daha düşük olarak maliyetle yaptırma imkanı varken bazı firmalar az adetli olarak promosyon ürün olan kalem yaptırabilirler. Firmanın ve kişinin tercihine göre yapılabilir ve adede, modele göre fiyatlar belirlenir.

Editör: Haber Merkezi