Web sitesi revizyonlarından tanıtım yazılarının hazırlanmasına ve site Page Rank puanının üst seviyeye çekilmesi için alanın uzmanları ile kurumsal hizmet vermektedir.

İnteraktif Plus Seo hizmetleri konusunda alanın uzmanları ile çalışarak kısa sürede arama motoru optimizasyonunun yapılmasını sağlar. Seo hizmeti dikkate alınarak hazırlanmış olan metinler ile site içeriğinin daha seçkin bir hale getirilmesi gerekir. Bir firmanın internet sitesinde kopya metinlerin bulunması durumunda, arama motorlarında sıralamada alt seviyelere atılacaktır.

Google metriklerine göre içeriğin firmaların arama motorundaki sıralamalarını belirlemede en önemli unsur olduğu görülüyor. Tanıtım yazısı hazırlama aşaması da aynı şekilde bu Seo detaylarına uygun olarak geliştirilmektedir.

www.interaktifplus.com.tr linki üzerinden tanıtım yazısı, metinlerde Seo uygunluk denetimi gibi hususlarda bilgi alma imkanını yakalayabilirsiniz. Sizin istekleriniz ve İnteraktif Plus firmasının sizin web siteniz için planlamış olduğu gelişim haritasına son şekli verilecek akabinde harekete geçilecektir!

DA ve PA Değerleri Ne Anlama Geliyor?

DA PA terimleri; Domain Authority ve Page Authority anlamına gelmektedir. Sayfa otoritesi ve site otoritesi olarak da çevirmek mümkündür. Web sitenizin değeri hakkında bilgi veren bu birimler nitelikli incelemelerin sonrasında yapılan revizyonlar ile olumlu yönde ivme gösterecektir.

www.dapasorgula.com linki üzerinden firmanızın web sitesinin değerine ilişkin bilgi alma hakkınız olacaktır. Bu bilgi alma süreci içerisinde size ekstra dönüt de verilecektir. Hangi alanlarda sitenizin revizyona gereksinim duyduğu tarafınıza bildirilir.

DA sorgula işleminin sonrasında sitenin temel yetkinliğine dair bir fikir alacaksınız. PA sorgula işleminde ise sadece sayfa özelinde bir analiz yapılır. Bu aşamada sitenin başlangıç sayfasının değerini incelemek sizin için çok daha verimli bir hal alacaktır. Bu değerler Google Page Rank kadar yetkin bir bilgi vermektedir. www.dapasorgula.com sitesi üzerinden firmanızın genel durumuna dair rasyonel veri alabilirsiniz.

Da PA Değerlerinin Arttırılması İçin Dikkate Alınması Gerekenler

Firma olarak sunmuş olduğumuz hizmet her ne kadar sorunsuz ise de web alanında bu hizmetin net şekilde yansıtılması gerekir. Hizmet verme süreci içerisinde hedef kitlenizi geliştirmek adına muhteşem bir alt yapı oluşturulmalıdır. DA ve PA değerlerinin artırılması için dikkate alınması gerekenler;

  • Öncelikli olarak sitede bulunan metinlerin içeriğinin özgün olması gerekir.
  • Sitelerde farklı platformlardan alınan metinlerin kopyalanarak kullanılması durumunda bu değerlerde artış meydana gelmesi mümkün olmayacaktır.
  • Metinlerin muhakkak Seo kurallarına uygun oluşturulması gerekiyor. Sizin firmanızın hizmet verdiği sektörü yansıtacak anahtar kelimelerin de içerisinde bulunduğu metinlerin kullanılması değerlerin artırılmasını sağlayacaktır.
  • Siteye erişim sağlayan kişilerin sizin firmanızın sitesinde ne kadar vakit harcadığı da büyük önem arz eder. Harcanan zamanın uzaması değeri artıran kıstaslardandır.

Bu hususlara dikkat ederek kişilerin hızlı ve güvenilir şekilde web sitesi puanını yükseltmesi mümkün kılınacaktır. Bilişim uzmanları firmaların sahada verdikleri hizmet kalitesi kadar internet ortamında hazırlanan sitenin yetkinlik derecesi gibi hususların da firma bilinirliği hakkında büyük öneme sahip olduğunun belirtilmesi gerekir.

Tanıtım Yazısı İşlevi Nedir ?

Tanıtım yazısı firmaların verdikleri hizmet ile alakalı net şekilde bilgi vermelerini amaçlar. Bu tanıtım yazılarının firma hakkında misyon ve vizyon bağlamında bilgiler içermesi gerekir. Tanıtım yazısının sadece kurumsal bazda bilgi vermesi değil aynı zamanda Seo kurallarına uygun oluşturulması da gerekmektedir. Ancak bu kurallara uygun oluşturulduğu zaman arama motorlarında firmanızın üst sıralara yerleşmesi mümkün olacaktır.

Tanıtım yazısı al ve firmanın bilinirliğini yetkinliğini artır! Tanıtım yazınız kapsamında hangi unsurların vurgulanmasını istediğinize dair de talimat verebilirsiniz. Teknik manada Seo kurallarına uyulurken aynı zamanda sizin istediğiniz hususların vurgulanmasına da büyük önem verilir.

Tanıtım Yazısı Neden Gereklidir?

www.tanitimyazisi.com.tr firmanızın hedef kitlesinin geliştirilmesi konusunda harika bir fırsat sunmaktadır. Firmanın şuana kadar hazırlamış olduğu tanıtım yazılarına gelen dönütler de kalite hakkında fikir vermektedir.

Tanıtım yazılarının başlıca işlevi sitenize backlink kazandırmasıdır. Backlink sizin sitenizin linkinin farklı bir sitede bulunması manasına gelmektedir. Bu kıstas, arama motoru optimizasyonu sırasında dikkat çeken olumlu dönüt veren detaylar arasındadır.

Backlink kapsamında sayfa değerinin artırılması için hem link verilen sitenin hem de link veren platformun seçkin olması gerekmektedir. Hem içeriğin Seo uyumlu olması hem de kopya metin içermemesi en temel kıstaslardan bir tanesi olacaktır. Web sitelerinin bu şekilde farklı detaylar dikkate alınarak arama motorlarında ön sıralarda çıkmaları mümkün kılınır.

Tanıtım Yazısının Reklama Katkısı

İnternet üzerinden yapılan tanıtım faaliyetlerinin son senelerde geleneksel metotlar olan TV ya da billboard-el broşürü gibi unsurlara göre çok daha etkin olduğu görülmektedir. Yapılan araştırmalar TV reklamlarından ziyade internet üzerinden yapılan reklamların satış değerlerine çok daha net şekilde etki yaptığının da belirtilmesi gerekir.

Bu süreç içerisinde yapılan reklamın hedef kitlesinin belirlenmesi firma tarafından atılan ilk adımdır. Tanıtım yazısı hazırlanırken hedef kitlesinin istek ve beklentilerini vurgulayan reklam akışının hazırlanması en temel hususlar arasında bulunur.

İnternet sitesi optimizasyonunda sizin vurgulanmasını istediğiniz noktaların dışında firma tarafından yapılan kurumsal analizlerin sonucunda eksik noktalar belirlenecektir. Bu eksik noktaların giderilmesi ile hem mevcut kitlenizin korunması hem de yeni kişilere ulaşılması konusunda harika bir fırsat elde edebilirsiniz.

Ödeme yöntemlerinden başlayarak hizmet aşamasında atılacak olan adımların kurumsal bir çizgide yürütülmesine kadar tüm detaylara dikkat etmektedir.

Firmanın kadrosunda bulunan isimlerin alanında uzman olması ve tecrübeleri  portfolyoları ile göz doldurması da dikkat çekmektedir. Daha öncesinde firmadan hizmet alan kişilerin yapmış oldukları yorumlar da hizmet seviyesinin seçkin duruşlu hakkında bilgi vermektedir.

İnteraktif Plus Kurumsal Hizmet Ağı Hangi Detayları İçermektedir?

İnteraktif Plus sayesinde bilişim çağında firmanızın piyasada bir adım daha ön plana çıkması için hizmet alabilirsiniz. Bu noktada firmanın sunmuş olduğu temel hizmet politikasına bakıldığı zaman verimlilik daha net anlaşılıyor;

  • Verilen Seo hizmeti garantili olarak sunulmaktadır. Öncelikli olarak sitenin herhangi bir revizyon yapılmadan hangi DA ve PA puanına sahip olduğu incelenir.
  • Daha sonrasında İnteraktif Plus ile yapılan revizyonların bu puan üzerine de nerede etki sahibi olduğu da incelenecektir.
  • Web siteniz üzerinde yapılan değişikliklerin süresini siz belirleyeceksiniz. Dilerseniz bir haftalık kısa bir programdan faydalanabilir ve temel dokunuşlar isteyebilirsiniz. Dilerseniz de daha detaylı bir inceleme yapabilir ve uzun müddet danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Kalıcı bir etki almak için uzun süreli çalışmanın daha efektif olacağı tahmin edilmektedir.

İş birliği kurulan firmanın beklentilerinin karşılanması ve web sitesinin puanının yükseltilmesi, ziyaretçi sayısının artırılması ana hedefler arasındadır. Uzman kadro ile sizin beklentileriniz karşılanırken sahada gösterdiğiniz yetkin duruşun aynı zamanda internet ortamında da kendini göstermesi mümkün kılınacaktır.

Yapılan araştırmalara göre firmaların bilişim sistemlerini, yeterince etkin kullanmaması durumunda büyük sorunlar meydana gelebiliyor ve uzun vadede firmaların hizmet ağları daralabiliyor.

Şuan en küçük hizmet grubunda dahi tanıtım adımının ve prestij detaylarının internet üzerinden verilen hizmete göre belirlenmesi de dikkat çekmektedir. Piyasa giderek daha çok online datalar üzerine kurulu bir hal almaktadır.

www.interaktifplus.com.tr

www.tanitimyazisi.com.tr

www.dapasorgula.com

Editör: Haber Merkezi