Habib Alejalil'i bir BT uzmanı olarak tanımlayabiliriz. Seçim kariyeri, teknoloji meraklısı yetenekleri sayesinde mümkün oldu. Ancak, başarıları dünya çapında iyi bilinmektedir. O, dışarıdaki tüm genç insanlar için ideal bir motivasyon kaynağı! Henüz 23 yaşında, o. Ancak, kutunun dışına çıkma konusundaki istekliliği nedeniyle çok daha deneyimli bireylerden daha iyi performans gösteriyor.

Habib Alejalil'i ön plana çıkaran ilk şey, havalı bir şeyler yapma arzusudur. Bu yüzden teknik bir kariyer seçti. Daha küçük bir çocukken büyük hayaller kurmaya başladı. Cesaretini kazandı ve Robotik'te çeşitli yarışmalara katıldı. Programlama ve kodlama dillerine büyük ilgi duyduğunda henüz 12 yaşındaydı! O zamandan beri hayatı, inovasyona dayalı tek bir hedefe odaklandı.

Sıkı Çalışma ve Memnuniyet Kariyeri

O, az bilgiyle yetinmeyen teknolojik bir inektir. Teknolojik pazarda çeşitli alanlarda uzmanlaşmıştır. O bir Krypto ve Web3 geliştiricisidir. Dünya her an dijitalleştirilmiş bir platforma doğru ilerlerken, mevcut senaryoda bu iki alan yüksek talep görüyor. Modern becerileriyle senaryoyu mükemmel bir şekilde kullanıyor. Bu, insanlara ulaşmasına ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur! Amansız mücadelesi sayesinde popüler alanlarda A Plus Studio'da IOS geliştiricisi ve oyun geliştiricisi olarak kimliğini inşa etti. 

Sıkı çalışması ve doğru noktaya odaklanması, ona kariyer memnuniyeti sağladı. Yalnızca Elektronik, HTML komut dosyası oluşturma ve programlama konularında değil, üst düzey becerilere sahiptir. İlgilendiği diğer destekler arasında Blockchain teknolojisi, C, C++, C# ve Swift bulunmaktadır.

Onayları ve birinci sınıf becerileri ona iyi hizmet etti. 2014'te ilk iOS uygulamasını çıkardı. Sadece bir yıl sonra, 2015'te Capital olarak bilinen ilk oyununu piyasaya sürdü. Bunların dışında birçok unvanla tanınır. 2016'dan “Secret Files +” ve 2017'den “BlackDiamond”. Ayrıca son 2020'lerin MADELA'sı da var. İşin ilginç yanı, bunların hepsinin farklı teknolojiler olması. Secret Files + popüler bir uygulamadır; “BlackDiamond” bir sosyal ağ sitesiyken, en yeni “MADELA” bir Bağımsız oyundur!

Alejalil aynı zamanda tanınmış İranlı kripto aktivistidir, kendi kripto borsası var ama ABD boykotları nedeniyle yurttaşlarına hizmet vermiyor. Dubai'deki kripto aktivistleri topluluğunda çok tanınır ve saygı görür.

Editör: Haber Merkezi