Kurmak istediğiniz internet sitesi için iyi bir alan adına sahip olmanız, internet sitenizin geleceğinin olumlu yönde ilerlemesi için önemli bir etmendir. Seçeceğiniz domaine karar verirken tercih edilebilirliğini etkileyen belli unsurlar bulunmaktadır.

Web sitenizi sahip olduğunuz bir mekan olarak düşünürseniz, iyi ve akılda kalıcı bir mekan adı ziyaretçilerin merakını canlandırıp mekanınıza gelmesini sağlayabilir. Alan adınızın da öncelikle anlaşılabilir ve akılda kalıcı olması gerekir. Söylenmesi zor ve karışık bir isim ziyaretçi sayınızın azalmasına neden olabilir.

Alan adınıza karar verirken mutlaka yaptığınız ya da yapacağınız işle ilgili olması gerekir. Temsil ettiği iş kolu ya da hobi ile doğrudan alakalı olması alan adınızı başarıya götürecektir.

Size uygun bir isim bulduktan sonra, bu ismi kullanan bir hesabın olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Alan adı sorgulama işlemi olarak da bilinen bu işlem için LimonHost’un hızlı ve güvenilir sisteminden uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Sahip olmak istediğiniz domaini sorguladıktan sonra eğer birine ait değilse kolaylıkla satın alabilirsiniz. Alan adınızı satın aldıktan sonra LimonHost’un ücretsiz olarak verdiği birçok servisten de yararlanabilirsiniz.

Sitenizi Kurarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Ücretsiz web site mimarı ile kendi sitenizi kolayca kurabilir ve domain panelinizden tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu adımlarda sormak istediğiniz bütün sorular için deneyimle kadrosu ile LimonHost hizmetinizde olacaktır.

Küçük ölçekli bir web sitesi kurmak için başlangıç paketlerinden ve orta seviye bir hosting hizmetinden yararlanabilirsiniz. Kuracağınız site blog, forum ya da hobi sitesi ise alacağı hizmet başlangıç seviyesinde olabilir. Sitenizin sistem üzerinde kapladığı alan ne kadar fazla ise alınacak hizmetin kapsamı da o oranda büyümektedir.

Hayalinizdeki site fotoğraf ve video barındıran bir paylaşım sitesi ise, bu video ve fotoğrafların hızlı ve düzgün çalışmasını istiyorsanız satın alacağımız hizmetin kapsamı biraz daha büyüyecektir. Sitenizde var olacak fotoğraf ve videoların da barınacağı yeterli bir alan sağlamak tüm bu adımlarda destekleyici olacaktır. Düzgün çalışan bir site muadillerine göre her zaman daha çok tercih edilir.

Hosting Hizmetleri

İnternet sitenizi yayına alırken içerisinde barınacak uygun bir alan edinmeniz gerekir. İnternet sitenize en uygun alana sahip olmanız, sitenizin doğru çalışmasını ve verimli olmasını sağlar. Hosting hizmetlerinde de tüm hizmetlerde olduğu gibi çeşitli çalışma prensipler ve paket içerikleri bulunmaktadır.

Bu alandaki ayrımı web sitesinin daha çok kimlerle ve nerelerde çalışacağı belirler. Tekli kullanım için uygun olan hizmetlerin yanında çoklu kullanım için uygun olan hizmetler de mevcut.

Müşterilerinize vermek istediğiniz kaliteli hizmeti aynı zamanda kendi internet sağlayıcınızdan da almanız siz hem motive edecek hem de ileriye taşıyacaktır. Müşteri memnuniyetine önem veren ve sınırsız bir hizmet sunmak için çalışan LimonHost size uygun hizmetleri ihtiyacınız doğrultusunda sunacaktır.

Reseller Hosting

Hosting hizmeti vermek için de kaliteli bir hizmet almak önemlidir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan tüm firmalar aldıkları hizmetlerin de en kalitelisini seçmek ister. Reseller hosting hizmet biçimi kurumsal ve çok müşterili firmalar için uygundur. Tek panelden esnek bir hizmet verebilmek için tercih edilen bu barındırma hizmeti sayesinde müşterilerinizi çok daha kolay yönetmenizi sağlar.

Sınırsız Bayi Hosting olarak da adlandırılan bu hizmet sayesinde WHM panel ile müşterilerinizin ihtiyacına göre özelleştirebileceğiniz paketler oluşturmanız mümkündür. Hosting paketiniz LimonHost sayesinde otomatik olarak yedeklenir ve bu sayede en az veri kaybı mümkün olur. Tüm bu hizmetlerden yararlanmak isteyen ve bir web sitesi olan kurumsal müşterilerin web siteleri tecrübeli LimonHost ekibi tarafından ücretsiz olarak transfer edilmektedir.

limonhost

Reseller hosting aynı zamanda tüm kullanıcılarına sınırsız e-posta ve trafik desteği sunar. Bu sayede kesintisiz hosting hizmeti sayesinde müşterilerinize sınırsız bir hizmet vermeniz mümkün olacaktır.

Reseller Hosting Avantajları

Sınırsız hizmetlerden oluşan bu hosting çeşidinde DNS adreslerinizi kendi kurumsal kimliğinize göre şekillendirebilirsiniz. Tüm panelleri Türkçe ve İngilizce olarak kullanım imkanı mevcuttur. Kolay kullanılabilir bu paneller sayesinde herhangi bir müşteri sorununda kolay çözüme ulaşabilirsiniz. LimonHost hizmetleri sayesinde tüm müşterilerinize cPanel üzerinden kolay kurulum hizmeti sunabilirsiniz. Bu sayede müşteriniz sitesini yayınlarken en az sorun ile karşılaşacaktır.

Reseller hosting hizmetinde her durumda çalışabilen tam yedekli veri merkezler mevcuttur. Aynı zamanda %99,9 uptime avantajı sunmaktadır. LimonHost’un tüm alt yapıları, müşterilerine iyi ve kesintisiz hizmet sunabilmek için Cloud teknolojileri ile birleştirilmiştir.

Tüm bu avantajların yanında en önemlidi satış sonrası destektir. Satın aldığınız hizmet ile ilgili yaşadığınız herhangi bir sorunda LimonHost canlı destek ve müşteri destek hatlarından hizmet veren uzman ekibe kolayca ulaşabilirsiniz. 7/24 hizmet sunan bu ekip web site sayınız fark etmeksizin size kaliteli bir hizmet sunar. Avantajlı hosting paketlerine web sitesi sayınıza, ihtiyacınız olan alana ve diğer özelliklerine göre karar verebilirsiniz. Rakipsiz fiyatlarla ve güvenilir kadrosuyla LimonHost hizmetinizde olacaktır.

Editör: Haber Merkezi