Hayatımızda yaşadığımız bazı anların kıymeti bizim için her zaman daha fazladır. Sevgiliyle yaşadığımız güzel zamanlar da bu kıymetli anlar arasında en özeller arasında yer alır. Gözlerimizin ilk kez buluştuğu o an, ilk kez sevgi dolu sözcükler işittiğimiz an, birlikte ilk kez çıkılan randevu ve bunun gibi daha pek çok an... Sevgiliye hediye seçerken beslendiğimiz kaynaklardan bir tanesi de yaşadığımız bu özel anlardır.

Sevgiliyle yaşanan pek çok özel ana hoş bir hediye eşlik eder. Böylece yaşadığımız o özel an daha da anlamlı bir hal alır. Onun için alacağımız yıl dönümü hediyesi, doğum günü hediyesi ya da Sevgililer Günü hediyesi yaşadığımız bu özel anlara hoş bir hava katar. Bu hediyeler bir taraftan da bize birlikteliğimizi kutlama fırsatı verir. Muhiku’nun sevgiliye hediye seçenekleri bu güzel anların büyülü bir atmosfere dönüşmesinde önemli bir paya sahip. Herhangi bir özel an için sevgiliye hediye edeceğimiz hediye seçenekleriyle aşkımızı da tazeleme fırsatı buluruz. Hediyeleşmek her iki tarafı da mutlu edeceği gibi aradaki bağı da kuvvetlendirir.

Muhiku’nun bizleri mutlu etmek için titizlikle çalışan mutlu ekibi tarafından hazırlanmış hediye kutularını daha önce hiç gördünüz mü? Bu hediye kutuları ile artık sevgiliye hediye seçmek bizim için çok kolay. Eğer hediye alacağınız kişi erkekse erkeklere özel hazırlanmış hediye kutularına göz atabileceğiniz gibi muhteşem lezzetlerin eşlik ettiği hediye kutularını da inceleyebilirsiniz. Hediye seçeceğiniz kişi kadınsa eğer yine kadınlar için özel olarak hazırlanmış hediye kutularının yanı sıra çeşitli konseptlerde hazırlanmış hediye kutuları arasından sevgiliniz için en uygun hediyeyi seçebilirsiniz.

Hediye İşini Son Dakikaya Bırakanlar İçin Aynı Gün Teslim Hediye!

Siz de “Nasıl olsa bulurum bir şeyler”, diyip hediye işini son dakikaya bırakanlardan mısınız? Fakat bu işin sonunun acele seçilen ve sırf alınmak için alınan değersiz bir hediyeye vardığını hepimiz biliyoruz. Muhiku, hediye işini son dakikaya bırakanlar için harika bir kampanya geliştirmiş. Muhiku’nun sunduğu ücretsiz Aynı Gün Teslim Hediye seçeneği ile artık son dakika seçilen hediyeler en güzel hediyeler olma özelliğini taşıyor.

Muhiku, Aynı Gün Teslim Hediye hizmetini sunarken müşterilerinden herhangi bir ücret talebinde bulunmuyor. Özel kurye ile teslim edilen hediyeniz aynı gün içerisinde tarafınıza teslim ediliyor. Fakat Aynı Gün Teslim Hediye fırsatından faydalanabilmek için belli şartları sağlıyor olmak gerekiyor. Peki Aynı Gün Teslim Hediye için gereken koşullar nelerdir? İşte, bu benzersiz fırsattan yararlanabilmeniz için sağlamanız gereken koşullar:

  • Muhiku’nun bizleri düşünerek sunduğu Aynı Gün Teslim Hediye seçeneği yalnızca İstanbul il sınırları içerisinde verilen siparişler için geçerlidir. Eğer İstanbul dışında oturuyorsanız maalesef bu fırsattan faydalanamıyorsunuz. Ama hediye almak istediğiniz kişi İstanbul il sınırları içerisinde yaşıyorsa hediyenizi hoş bir hediye notu ile ev ya da iş adresine yollayabilirsiniz. Diğer taraftan bu hizmet İstanbul içinde belli başlı ilçeler için geçerlidir. Diğer ilçelerden verilen siparişler de kargo ile gönderilmektedir.
  • Aynı Gün Teslim Hediye için sepet tutarının 70 TL ve üzeri olması gerekmektedir. Muhiku, bu tutarı karşılayan siparişlerde herhangi bir teslimat ücreti talebinde bulunmuyor.
  • Aynı Gün Teslim Hediye ile vereceğiniz siparişlerde dikkat etmeniz gereken son bir husus daha bulunmaktadır. Eğer siparişinizin aynı gün teslim edilmesini istiyorsanız, iş günü içerisinde saat 12.00’dan önce siparişinizi oluşturmanız gerekmekte. Saat 12.00’dan sonra verilen ve iş günü dışında verilen siparişler bir sonraki iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Tüm bu koşullara dikkat ettiğiniz takdirde Aynı Gün Teslim Hediye seçeneği ile son dakika sürprizleri yapabilir, unuttuğunuz ya da hediye seçmeye üşendiğiniz zamanları kurtarabilirsiniz. Böylelikle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Hediye Dünyasının Mutlu Adresi Muhiku!

Muhiku, insanları mutlu edebilmek adına çıktığı bu yolculukta işini seven mutlu ekibiyle birlikte var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Firmalarla işbirliğini arttırarak ürün çeşitliliğini gün geçtikçe daha da genişletiyor. Gerek bireysel gerek de kurumsal alanda yaptığı projelerle hem kişisel hediye sektörünün hem de kurumsal firmaların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.

Muhiku, bireysel alanda tasarladığı pek çok hediye kutusu seçeneğine sahip. Tüm özel günlere ve farklı özelliklere sahip kişilere uygun olacak şekilde hazırladığı hediye kutuları ile hediye seçme konusunda en büyük yardımcımız. Çeşitli konseptlerde tasarlanan hediye kutuları içerisindeki ürünler büyük bir titizlikle seçiliyor. Kutular oluşturulurken parçalar arasındaki ahenge de son derece dikkat ediliyor. Birçok parçanın bir araya gelmesiyle oluşan hediye kutularına bütünlük hakim.

Muhiku, kurumsal firmalar için hazırladığı projeler ile şirketlerin, çalışanlarının motivasyonlarını yükseltmelerini ve özel günlerde onları mutlu edebilmelerini sağlıyor. Sony, Koç, Nike, Trendyol, Samsung, Kiğılı, Türk Telekom ve daha pek çok büyük şirket çalışanlarını Muhiku vasıtasıyla mutlu etti. Eğer siz de bir şirket sahibiyseniz Muhiku aracılığıyla çalışanlarınızı mutlu edebilir ve motivasyonlarını yükseltebilirsiniz. Mutlu çalışanların olduğu bir şirkette her zaman daha başarılı işler gerçekleşir.

Muhiku’yu ziyaret etmek için: https://muhiku.com/

Editör: Haber Merkezi