Bilgisayar ile oyun oynamak ve bu oyunlar ile zevk almak bilgisayar kullanıcısı için çok önemli bir araçtır. Bilgisayarımızın bize vermiş olduğu performas ve kalitesinin yanında, onu kullanır iken de bizimde rahatımız son derece önemlidir. Bununla birlikte iyi bir oyun performansı sergilemek için en önemli destek oyuncu koltuğu gelmektedir. Oyuncu koltuğu rahatlığı bizlerin en iyi performans sağlamamızda yardımcı olmaktadır.

Oyuncu Koltuğu

Oyuncu koltuğu gamer kişiler tarafında daha çok kullanılan oturma anında vucudunu saran ve ortopedik özelliği ile vucütta oluşacak ağrıları ortadan kaldıran koltuklara oyuncu koltuğu denilmektedir. Oyuncu koltuğuna sahip olan oyuncular vücutlarındaki oluşacak ağrı noktalarını ortadan kaldırarak ekstra performans sağlamanıza yardımcı olacaktır. 

XPrime Oyuncu Koltukları

Oyuncu koltukları kullanıcılarına sağladığı özelliklerin yanında kaliteside çok önemlidir. Bu alanda sınıfının lider markalarından olan xprime sizleri oyun oynar iken en iyi performansınıza sağlamanızı yarayan özellikleri içerisinde barındırmaktadır. Xprime oyuncu koltukları da ortopedik bel ve sırt desteklerinin yanı sıra kol dayana ergonomiği ile size uzun saatler hiçbir ağrı çekmeden oyun oynamanıza destek olacaktır. 

XPrime Oyuncu Koltuğu Özellikleri

Sırtlık 180 Derece yatıyor,
3D kol,
Çift kol mekanizma,
CLASS4 Krom amortisör,
Rahat kullanımlı ve parke çizmeyen teker,
Kaliteli sünger yapısı 60 Dansite Dökme Sünger
Kaliteli deri yapısında, dökülme ve yırtılma olmaz,
Bel ve sırt kısımları saran ortopedik alan

XPrime Oyuncu Koltuğu Modelleri

XPRİME KİNG OYUNCU KOLTUĞU :  Xprime King Oyuncu Koltuğu modeli; Oyuncu Koltuğu ürünleri arasında en çok tercih edilen serilerimizden olup Yurtdışında da en çok talep gören Oyuncu Koltuğu Modelidir. Bir Oyuncu Koltuğundan Almayı talep ettiğiniz; Konfor, İhtişam, Rahatlık, Kalite

XPRİME PUBG OYUNCU KOLTUĞU:  Xprime Pubg Oyuncu Koltuğu ile Alışagelmiş standart oyuncu koltuğu modellerinin çok üzerinde kalite ve tasarım ile XPRİME markasından sahip olabilirsiniz. Oyuncu Koltuğu ve ESpor alanında yer alan Oyuncular için Prestij çok önemlidir.

Xprime One Oyuncu Koltuğu:  Xprime One Oyuncu Koltuğu Modelleri ile sizlerde bir koltukta aradığınız konforu en üst seviyede yaşamaya başlıyorsun anlamına gelir. Xprime Oyuncu Koltuğu Modelleri sizlere sadece rahatlık ve konforu değil kaliteyi ve arkasında koskoca Türk Markasının Dünya üzerinde yarattığı haklı gururu da yanında getirir.

XPRİME WİNNER SERİSİ: Günümüzde İş, Oyun, Araştırma, Makale vb. bir çok durumu Bilgisayar başında uzun zaman geçirmemize sebebiyet vermektedir. 7-10 saati aşan ve 12 Saat bilgisayar başında Oyun oynayan çok büyük kesim yer almaktadır. İster istemez Oyuncu koltuğunda rahatlık ve konfor arıyorlar.

XPRİME ZEUS V2: Xprime Zeus V2 Oyuncu Koltuğu versiyon 2 anlamına gelmekte olup Xprime Zeus Modelinden Farklılıkları yer almaktadır. Sırt yatma Açısı 140° olup 60+ Dansitelik Dökme Sünger Yapıya sahiptir. Kolçaklar 3D Kolçak olup aşağı yukarı, üst pedi ileri geri ve sağa sola hareket kabiliyeti yer almaktadır.

XPRİME KİNG FABRİC: Xprime King Fabric Oyuncu Koltuğu Modeli, Daha önce en çok satan Xprime King Serisi ile aynı Ölçü ve boyutlara sahiptir. Aralarında tek Euro Sert Fileli Hava alan kumaş Kullanılmış olmasıdır. Günümüzde Oyuncular Dışında Bilgisayarda uzun saatler çalışma sağlayan kullanıcılarımız için terletmez

PROFESYONEL OYUNCU MASASI: Profesyonel Oyuncu Masası Modellerine en uygun fiyat avantajları ile xprime.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. RGB Ledli Xprime Leading Oyuncu Masası Modellerinde Kolay Kurulum, 16 Farklı led Kumandası ile en uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sizlere Profesyonel bir Oyuncu Masası Modelleri sunmaktadır.

XPrime Oyuncu Koltuğu Fiyatları

XPrime oyuncu koltuları 2021 Nisan ayı itibari ile en ucuz oyuncu koltuğu 599 TL Bonus Expert modeli ile başlıyor, 1999 TL ile XPrime PubG modeli ile en yüksek fiyat eşiğine ulaşıyor. Ortalam XPrime koltukları 1499 TL civardır diyebiliriz.

Neden XPrime Oyuncu Koltuğu Tercih Etmelisiniz

Oyuncu koltuğu alanında sizlere sağlamış olduğu yenilikler ve kalite ile xprime oyuncu koltukları serisi her zaman A sınıfı kalite ile en etkili sonuçları alacaksınız. Birbirinden ayrı çeşitleri ile xprime oyuncu koltukları en iyi fiyat bandını size sunmaktadır. Almış olduğunuz ürün sonrası kargo işlemleri en hızlı şekilde yapılarak sizlere ulaştırılmaktadır. Ürün sonrası satış desteği ve garanti sayesinde yaşacağınız bütün sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturarak en iyi ürün keyfini sizlere yaşatıyoruz. Xprime ailesi için sizlerin konforu, bizim en önemli ilkemiz olup sizleri kalite ile buluşturuyoruz. XPrime oyuncu koltuklarını modellerini Ofisel.com adresinden satın alabilirsiniz.






 


 

Editör: Haber Merkezi