Menajerlik oyunları da her zaman insanlar tarafından fazlaca takip edilen oyunlar olarak gösterilebilir. Bu oyunlarda hepimiz kadromuzu olabildiğince iyi bir hale getirmek ve başarıya ulaşmak için çabalıyoruz. Fantezi futbol olarak isimlendirilen oyun tarzı da bir ilk 11 kurma oyunu ve gerçek dünya ile bağlantılı bir şekilde ilerliyor.

Petrol Ofisi sponsorluğunda oluşturulan Sosyal Lig, bugüne kadar yapılmış olan en iyi fantezi futbol oyunu olma özelliğine sahip. Oyunun her aşamasında profesyonel bir yapı sizleri karşılıyor ve oyun oynamanın keyfini sonuna kadar alabiliyorsunuz. Üstelik futbolcuların gerçek dünyadaki istatistikleri ile ilerliyor olmak da futbolun gerçekten içerisinde olduğunuzu sizlere hissettiriyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de İlk 11 Kurmak Ücretli mi?

Futbol maçlarını yerinde ya da televizyon başında izleyen kişiler her zaman bunun için belirli bir ücret ödemek zorunda oluyorlar. Haliyle insanlar bugüne kadar yapılmış olan en iyi fantezi futbol oyununu oynayacakları zaman da bunun bir ücret karşılığı olacağını düşünüyor. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig tamamen ücretsiz bir ilk 11 kurma oyunu olarak karşımızda.

Kendinize ait kullanıcı hesabınızı oluşturduktan sonra hemen lige katılıp kadronuzu kurmaya başlayabilirsiniz. Futbolcuların gerçekleştirdiği istatistikler ışığında kadronuz puanlanacak ve haftanın en iyi kadrosu belirlenecek. Bu süreçte bir ücret ödemek zorunda kalmamanızın yanında verilen hediyelerle önemli kazançlar elde etmeniz de mümkün.

Petrol Ofisi Sosyal Lig İle Nasıl İlk 11 Kurulur?

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de kendi ilk 11’inizi kurmanız son derece kolay. Bunun için ilk yapmanız gereken işlem kendiniz için bir üyelik oluşturmaktır. Üyeliğinizi oluşturduktan sonra sizlere tahsis edilen bütçe ile kadro kurmanız gerekiyor. Kadronuzdaki oyuncuları seçerken aktif olarak TFF Süper Lig’de forma giyen oyuncular arasından seçimlerinizi yapmanız gerekli.

Ligimize transferler olduğu anda buradaki oyuncu havuzuna eklemeler yapılıyor. Her hafta bu havuzdan farklı 11’ler kurabiliyorsunuz. Kurduğunuz kadro ile bütün bir sezonu geçirmek zorunda değilsiniz. Her hafta yeni bir 11 kurup farklı futbolculardan oluşan kadrolar ile yarışabilirsiniz. Seçtiğiniz oyuncuların elde ettiği olumlu istatistikler de sizlerin puan almanıza sebep oluyor. Böylece sıralamada yükselip önemli ödüllere uzanabiliyorsunuz.

Petrol Ofisi Sosyal Lig ile İlk 11 Kurmak Kazanmak İçin Yeterli mi?

Daha önce de belirttiğimiz gibi Petrol Ofisi Sosyal Lig bugüne kadar kurulmuş olan en iyi fantezi futbol oyunu. Bugüne kadar hiçbir fantezi futbol oyununda verilmemiş olan hediyeler bu harika oyunun kazananlarına veriliyor. Haliyle bu ödülleri kazanmak isteyen oyuncuların sayısı da son derece fazla. Kuracağınız rastgele bir ilk 11 ile başarıya ulaşmanız biraz zor olacaktır.

Her hafta analizler yapan ve oyuncuları takip eden Sosyal Lig oyuncuları ön plana çıkıyor. Elindeki bütçeyi en iyi şekilde değerlendiren kişiler harika ilk 11’ler kurduktan sonra sonuca ulaşıyorlar. Bunun yanı sıra her hafta kadronuzu güncellemeniz de çok önemli. Kadronuzda tamamen aynı oyuncuları kullanmak istiyor olsanız dahi uygulamaya girip kadronuzu onaylamanız gerekli. Böylece kadro güncellemeye verilen ekstra puanın sahibi olabileceksiniz.

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de Kazanmak İçin Nasıl Bir İlk 11 Kurulmalı?

Haftalık ve sezonluk ödülleri kazanmak istiyorsanız her zaman kusursuz bir ilk 11 kurmak için çaba göstermeniz gerekli. 11 kurma oyunu arayışınız sizleri bu harika oyuna yönlendirmişse artık her hafta belirli bir zamanınızı ayırarak kusursuz 11’ler kurabilirsiniz. Gün içerisinde boşluk yakaladığınız anlarda oyuna giriş yapıp istatistiklere bakabilir ve elinizdeki bütçe ile en iyi kadroyu kurabilirsiniz.

Kaliteli bir kadro kurarken bütçeye sadık kalma şartı var. Haliyle her istediğiniz oyuncuyu alamıyorsunuz. . Bu doğrultuda fiyat/performans oyuncularını bulmanız ve bunları çok iyi değerlendirmeniz gerekli. Kadronuza ekleyeceğiniz birkaç yıldız oyuncu da her hafta sizlere puan kazandırarak sizleri listenin üst sıralarında tutabilir.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de başkan seçilirse teknik direktörün kim olacağını açıkladı Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de başkan seçilirse teknik direktörün kim olacağını açıkladı

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de Her Hafta İlk 11 Kurmak Gerekli mi?

Fantezi futbol bir 11 kurma oyunu olduğundan tamamen bunun üzerine kurgulanmış durumda. Oyun içerisinde her hafta farklı bir ilk 11 oluşturma şartı bulunmamakta. Dilerseniz haftanın başında ilk 11’inizi kurup uzun haftalar aynı 11 ile devam edebilirsiniz. Sezonun tamamını sabit bir 11 ile tamamlama şansınız da var. Ancak bu şekilde ödüller kazanma ihtimaliniz yok denecek kadar düşük.

Oyunun puanlama sisteminde aktif oyuncular ödüllendiriliyor. Her hafta kadrosunu güncelleyen oyunculara ekstra puan verilmekte. Bu puan çok yüksek düzeylerde değil. Ancak sezonun tamamı düşünüldüğünde sezon bitimindeki puanlara çok büyük etkiler yaptığını söylemek mümkün. Sezon şampiyonunun birkaç puanla belirlendiği bu düzende size verilecek hiçbir puanı kaçırmamanız gerekli. Bu yüzden de kadronuzu sürekli olarak güncel tutmanız gerekiyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de Kazanmak İçin Ne Kadar Süre Oynamak Gerekli?

Telefonlarımızda ya da bilgisayarımızdaki oyunlar belirli zamanımızı alıp götürmekte. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig bu oyunlardan bir tanesi değil. Bildiğiniz üzere ligimizde her hafta 1 ya da 2 maç oynuyor takımlar. Bu yüzden de haftanın tek bir gününde oyuna girmek ve yeni haftanın ilk 11’ini belirlemek oyunu oynamanız için yeterli olacak.

Oyunda başarı elde etmek istiyorsanız doğru oyuncuları seçmeniz şart. Bunun da yolu oyuncu istatistiklerini takip etmekte. Ne kadar çok oyuncu takip ederseniz maliyeti o kadar iyi bir şekilde kullanırsınız. Bu yüzden boş vakitlerinizde oyuncuları takip edip sizin için uygun olup olmadıklarına karar verebilirsiniz. Eğer ödüllere ulaşırsanız harcadığınız bu zamanın karşılığını en iyi şekilde almış olacaksınız.

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig&hl=tr

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540?l=tr

https://www.sosyallig.com/nasil-oynarim

Editör: İrem Nur Kaya