BURAK Yılmaz'ın Bursaspor maçında yaptığı hareketler camianın ayarını bozdu. Takım etkilendi, teknik heyet zor durumda kaldı. En önemlisi yönetimin elinde bomba oldu! 
Burak içinde bulunduğu durumu çok iyi biliyor. Elinin güçlü olduğunun farkında. Trabzonspor'dan geçen sezondan yüklü alacağı var. TFF'den şikayetini nasıl geri aldığını bilmeyen yok. Bu yılki alacakları var. Seneye el değmemiş alacakları var. Bir takımın bütçesine yakın alacağı olduğunu söylersem abartmış olmam. 
 
Başkan Ahmet Ağaoğlu 2 Kasım'da resmi sitede şu ifadeleri kullandı:
 
"Burak Yılmaz, kulübümüzde profesyonel olarak 'görev yapan' bir futbolcu olmasının da ötesinde, Bordo-Mavi formamızla şampiyonluk yaşamış, taraftarlarımızın sevgisine mazhar olmuş ve tüm bunlardan hareketle art niyetli unsurlardan ve birtakım çıkar gruplarından her daim koruyacağımız bir değerimizdir"
Övgüler yağdırdığı oyuncusu kendisini üç gün dolmadan zor durumda bıraktı. 
 
Atsan atılmaz, mevsimi değil satsan satılmaz. Başkan Ağaoğlu 500 bin lira para cezası keserek konuyu kapattı. Bu karar sürpriz değil. Sonuçta Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ı bir kenara atma lüksü yok. Trabzonspor'un böyle bir parayı sokağa atma şansı da yok. Ara transfere kadar bu iş idare edilecek. İki taraf susarak süslü cümlelerle bu işi ara transfere kadar götürmeli. Başkan Ağaoğlu inandığı bildiği şeyleri sineye çekip zamana bırakmak zorunda.
 
Kim art niyetli?
 
BAŞKAN Ağaoğlu resmî sitedeki açıklamaları ile komik duruma düştüğünün farkında değil. Özür dilemeyen oyuncuyu özür dileyecek gibi lanse eden ilk başkan oldu. Burak'ı toplumun önüne kim atmış.
Kim art niyetli?
Futbolcunun sözleşmesini yayınlayacaksın. İnciğini boncuğunu pazara çıkaracaksın, kaptanlığını elinden alacaksın, transferin son dakikasına kadar satmak için mesai yapacaksın, sonra da art niyetli adam arayacaksın..
Takdir sizin ne diyeyim?
 
 
Burak Yılmaz oynamalı..
 
PARA cezası Burak için çerez parası. Attığı gol, prim ve alınan puanlarla iki üç maçta ödenecek bir rakam. Oynasa da oynamasa da parasını alacak. Oynayarak kendi parasını kazanıp borcunu ödemesi daha mantıklı. Diyeceksiniz ki; yaptıkları yanına kar mı kalsın? Kadro dışı bırakıp kapının önüne koyamadıktan sonra ayrıntıya girmeye gerek yok. Tadına tuzuna bakmaya da gerek yok. Öyle yada böyle ara transfere kadar bu iş sürecek.
 
Ağaoğlu kendini bağladı
 
BAŞKAN Ahmet Ağaoğlu TRT'de katıldığı programda "Bursa maçında puan kaybet, Malatya ve Fenerbahçe'ye puan kaybet kimse sizi Aralık'ta aday yapmaz" diyerek kendini bağlayan cümleler kullandı. En rahat maçta Trabzonspor kendi evinde Bursaspor'a puan verdi. Aday olması için yürekten Tranzonspor'un Malatya ve Fenerbahçe maçlarını kazanmasını istiyorum. Ağaoğlu'na bu kulübün ihtiyacı var. Aday olmalı ve devam etmeli. 
 
Hacısalioğlu yok
 
TRABZONSPOR'daki son gelişmeler Aralık kongresinde önemli kayıpların olacağını gösteriyor. Hizmet eden ve dokunulmaza dokunan, rant musluklarını kesen herkes kulübün istenmeyen adamı olur. Erol Taş durumuna gelir. Belli süre sonrada rantı kesilenler bu tür insanları karalayıp kulüpten uzaklaştırma çabası içine girerler. Trabzonspor'da yaşanan tam da budur. İyilerin sahibi çok. Kötüleri yıkın Erol Taş'a! Birlik, dirliği istemeyenler sürekli bir kavga ortamı yaratıyor. Aralık'ta aylar önce yokum diyen Asbaşkan Hacısalihoğlu cephesinde değişen bir şey yok.