YAZ geliyor. Akın akın gruplar halinde Avrupalı turistler de geliyor. Hoş geldiler, sefa geldiler. Ancak, bunu fırsat bilen Türk düşmanları da boş durmuyor. Avrupadan fizikçe güzel zührevi hastalıkları taşıyan, genç bayanları ülkemizde pazarlayan ahlaksızlarda var.

Zaman zaman emniyet güçlerimiz bunlara yaptığı baskınlarla yurtdışı etsede yine bunlar pasaport değiştirerek tekrar ülkemize geliyorlar ve aynı pis işlere devam ediyorlar.

Zina, silahtan daha tesirli...

Silahla yokedemedikleri Türk gençliğini

zina yolu ile yoketmek istiyorlar. Sinsice ülkemize getirilerek fuhuş piyasasında çalıştırılan yabancı uyruklu kadınların çoğunluğu zührevi hastalık taşımaktadır. Böylecede Türk gençliğini helake sürüklemektedirler. Bu sinsice yapılanlar basit gibi görülsede, Allah korusun gençliğimizin geleceğini karartabilir.

Korkarım ki, Lut kavminin başına gelenler, Türk gençlerinin başına gelmesin...!

Kur'an-ı kerimde zina:

"Zinaya yaklaşmayın! Çünkü o, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur" buyuruldu. (İsra, 32)

Zinaya yaklaşmayın demek, zinaya götürecek sebeplerden, hareket ve işlerden sakının, yabancı kadınları düşünmeyin, onlarla konuşmayın, onların seslerini dinlemeyin, onlara bakmayın, demektir.

Açık saçık giyinmekte, kötü işlere yol açabilir:

Kur'an-ı kerimde mealen buyuruldu ki:

"Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. Günahların zina gibi büyüğü olsun, bakmak gibi küçüğü olsun hiç birine yaklaşmayın! (En'am 151)

Hadis-i şeriflerde buyurulduki:

"Sizin için en çok korktuğum şey zinadır."

"Zina etmeyin, kadınlarınızın cazibesi, sevgisi gider, soğukluk başlar."

"Bilhassa, zina eden ihtiyar lanete uğrar."

"Zina fakirliğe yol açar."

Zinanın Zararı:

Zina eden, dünyada üç zarara uğrar:

''Rızkı noksanlaşır, ömrü kısalır, yüzünde nur kalmaz.''

Âhırette de üç zarara uğrar:

1- İlahi gazaba uğrar. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:

"Zina edenin yüzü Cehennemde ateşle yanar."

2- Hesabı çetin olur. Allah'ü Teâlâ Musa aleyhisselama, "Zina edene giydirilecek olan ateşten gömlek, bir dağa atılsa, dağ yanıp kül olur" diye vahyetti.

3- Cehenneme atılır. Zina edip tevbe etmeden ölen, ahirette büyük azablara düçar olur. Hatta Cehennemdekiler bile bunlardan rahatsız olur. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:

Zararın neresinden dönülürse kardır. "Allah artık beni affetmez" diyerek, günahlara devam etmemelidir! Günahım çok diye tevbeden kaçmamalıdır. En büyük günahların da tevbesi olur. Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:

"Ey günahı çok olan kullarım, Alla'hın rahmetinden ümidinizi kesmeyin! Allah günahların hepsini affeder. O, sonsuz magfiret ve nihayetsiz merhamet sahibidir." (Zümer, 53)

Ülkemize gelen turistler, bizim misafirlerimizdir. Biz Türk Milleti olarak, misafirperverliğimizi göstermeliyiz. Saygıda kusur etmemeliyiz. Mümkün olduğu kadar onlarla dostluklar kurmalıyız...

Ancak, benim burada bahsetmek istediğim husus; ülkemize fuhuş amaçlı kasıtlı olarak, getirilen ve zührevi hastalıkları taşıyan bayanlardır.

Bu husustada Allaha ve Türk güvenlik güçlerine güveniyorum...Bu fırsatı onlara vermiyecektir.