Dila Senem Çetin,  Tekvando eğitimi alarak Türkiye genelinde yarışmalara katılmış ve birçok madalya kazanmıştır. Ayrıca siyah kuşak sahibidir. Dila Senem Çetin, Gazeteci Ferhat Aydoğan ile evlenmiş ve bir çocukları vardır. Gazeteci Ferhat Aydoğan, aynı zamanda son kabadayı Alaattin Çakıcı'nın danışmanı ve manevi yeğenidir.

Dila Senem Çetin, 7 Ekim 2001 tarihinde doğmuştur. İlkokulu Balıkesir'in Dursunbey ilçesindeki 3 Eylül İlköğretim Okulu'nda okumuştur. Daha sonra ortaokul eğitimini Atatürk Ortaokulu'nda tamamlamıştır. Lise eğitimine ise Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm bölümünde başlamış, son yılını ise Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır.

Dila Senem Çetin, turizm ve işletmecilik alanına ilgi duymaktadır ve bu alanda başarılı olmuştur. Turizm işletmeciliği eğitimi için Portekiz'e gitmiş ve orada eğitim ve staj yapmıştır. Üniversite sınavlarına hazırlanarak Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Turizm Otel İşletmeciliği bölümünü kazanmış ve başarılı bir şekilde mezun olmuştur.

Dila Senem Çetin, sporla ilgilenmeye devam etmiş ve Tekvando eğitimi almıştır. Bu dönemde Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalara katılarak birçok madalya kazanmış ve siyah kuşak sahibi olmuştur.

İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli öldü. Yücel Kurttepeli kimdir? İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli öldü. Yücel Kurttepeli kimdir?

Babası asker olan Dila Senem Çetin, vatanına ve milletine bağlı bir birey olarak yaşamını sürdürmektedir. Ayrıca sokak hayvanlarına önem vermektedir ve onlara merhamet etmeyen insanlara karşı tepkisini dile getirmektedir. Halk Eğitimi Halk Oyunlarına katılarak başarılı olmuş ve sertifikasını almıştır. Ayrıca çeşitli etkinliklere de katılmıştır.

Son Kabadayı Alaattin Çakıcı'nın yeğeni ve danışmanı olan Gazeteci Ferhat Aydoğan ile evlenen Dila Senem Çetin, Ankara'ya yerleşmiştir. Evlilik hayatını sürdürmektedir ve Dilfer Aden adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir.

Editör: Nehir Durdağı