Dilan Çıtak Tatlıses kimdir? Hasta olmaktan korkuyorum açıklaması yapan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses biraz önce yaptığı açıklama ile koronavirüse yakalandığını duyurdu. Bir takım belirtiler sebebiyle hastaneye başvuran Dilan Çıtak Tatlıses yapılan testlerin sonucunda korona pozitif olduğunu sevdikleriyle paylaştı. Bu gelişmelerin akabinde vatandaşlar Dilan Çıtak Tatlıses kimdir? Dilan Çıtak Tatlıses  nereli ve Dilan Çıtak Tatlıses kaç yaşında gibi soruları merak ediyor.

Dilan Çıtak Tatlıses kimdir?

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı ve Dilan Çıtak Tatlıses kimdir sorusu gündeme geldi

Dilan Çıtak Tatlıses kimdir? Dilan Çiçek Tatlıses koronavirüs mü?

30 yaşında olan Dilan Çıtak Tatlıses, İbrahim Tatlıses ve Işıl Çıtak çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi. Tıpkı babası gibi doğumundan beri sanatla hep sıkı ilişkileri oldu. Türkiye'nin en iyi okullarının arasında gösterilen Pera Güzel Sanat Lisesi'nde yarı burslu olarak eğitim aldı. 

Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bırakarak enstürmanına piyano olarak devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı2011'de dil ve müzik eğitimi için Amerika'ya gitti.

 "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan çeşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. (Harper's Ferry,Wally's Cafe,939 Cafe). Kendi alanında bir çok başarıya imza atmış "The Julliard School"dan mezun Amerikalı bir vokal hocası ile vokal çalışmaları yaptı. Bir yıllık dil ve müzik eğitimi sonrasında Türkiye'ye dönüş yaptı. İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünü kazanarak eğitimine bu alanda devam etti.Sanat okulunda Keman ve Piyano hocalığı yapıyor. Kendi projesi olan SOUL SENSATION band'in solistliği ve İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar" projesinde de vokal olarak yer almıştı.