Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmişti.

ÖZLEM ÖZ VE TAYYAR ÖZ HAKKINDA SORUŞTURMA

Gündem olan Tayyar ve Özlem Öz ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çift hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Öz çifti hakkında, ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Vergi usul kanununa muhalefet’ ve ‘Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek’ suçlarından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Eminönü Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Eminönü Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

DOSYAYA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

Ayrıca gazeteci Murat Ağırel, sosyal medyadan yaptığı açıklamasında "Soruşturma dosyasına erişim engeli getirildi. İsmi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere de soruşturma başlayacak" dedi.

1 TON ALTIN İÇİN SÖZ ALDIĞI GÖRÜNTÜLER GÜNDEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde eşi Tayyar Öz'ün bir tepsi dolusu altın hediye ettiği Özlem Öz'ün bir ton altın sözü alması dikkat çekmişti. Ünlü fenomen bu videosunun çok konuşulmasının ardından altınların imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştığı bir Instagram hikayesi paylaşmıştı.

Editör: İrem Nur Kaya