Simon Smith, 1996'da, kendi çocukları olan altı aylık Jamie ve Eleisha'yı, üç aylık Lauren'i öldürdüğü için hapse atıldı.

Cinayetler 1989-1994 yılları arasında Birmingham Live, Staffordshire Stone kasabasında gerçekleşti.

3 BEBEĞİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

İlk evliliği sırasında doğan Eleisha ve Jamie hayatını kaybetti. İlk başta karyoladan düştükleri sanıldı. Bu durum şüphe uyandırdı ancak bir delile ulaşılamadı. Ancak Jamie ve Eleisha öldükten bir yıl sonra Lauren'in boğulma sonucu öldüğü tespit edildikten sonra olay açığa çıktı. Adam 3 çocuğunu hiç acımadan boğarak öldürmüştü.



"EN BÜYÜK KORKUM HAPİSTEN ÇIKMASI"

Lauren'in Annesi, Rachel Playfair, “En büyük korkum hapisten çıkması ve başka bir kadın bulması. O saf kötü. Kendi kanından 3 çocuğunu öldürdü." dedi. Playfair, 50 yaşındaki Smith'in hapishaneden serbest bırakılması durumunda başka bir kadın bulup doğacak çocuğu öldüreceğinden endişe ediyor.

AĞLAMAYA BAŞLAYINCA BAŞKA YERE GÖTÜRÜP BOĞDU

Cinayet davası sırasında Smith, sadece Lauren'in ölümünden sorumlu olduğunu diğer bebeklerin karyoladan düşerek öldüğünü söyleyerek jüri üyelerini ikna etmeye çalıştı. Smith, ilk kez kendi kendine bakacağı bebeği Lauren’i bir bara götürmüş ve barda 2 bira içmişti. Lauren ağlamaya başladıktan sonra Smith onu arabaya oturttu, başka bir yere götürüp boğdu. Ardından tanıklardan dolayı adam 3 cinayetle sorumlu tutuldu.

Playfair, şartlı tahliye ihtimali olan 3 bebek katilinin güvenli bir hapishanede tutulması için imza kampanyası başlattı. 

Editör: Haber Merkezi