Hollanda'da 58 yaşındaki bir adam tutuklandı ve çiftlikteki bodrumda 18 ila 25 yaşları arasında 6 genç yetişkinin bulunduğu bildirildi.

Olay hafta sonu 25 yaşındaki gencin garip hareketlerinden şüphelenerek polisi arayan barmen tarafından ortaya çıktı. 

"YARDIMA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Kafe sahibi Chris Westerbeek, “Onu ilk gördüğümde içeri girdi ve birkaç bira sipariş etti ancak kapanacaktık o nedenle geri gönderdim ama birkaç gün sonra geri döndü. Beş bira ısmarladı ve içti. Sonra onunla konuştum. Kaçtığını ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi. Sonra polisi aradık.”

DIŞ DÜNYAYLA BAĞLANTILARI YOK

Çocukların dış dünyayla hiçbir bağlantısı yoktu ve çiftlikte bir sebze bahçesinde birkaç hayvanla birlikte yaşadıkları bildirildi. Komşular da onlardan hiçbir şekilde haberdar değildi. Sadece adamı eski bir araba sürerken gördüklerini başka hiçbir şekilde görmediklerini bu nedenle adamın yalnız yaşadığını düşündüklerini söyledi. Yaşlı adamın, birkaç yıl önce felç geçirdikten sonra yatalak hasta olduğu öğrenildi.

'KIYAMET GÜNÜNÜ' BEKLİYORLARMIŞ

Aile bodrum katında yaşıyordu ve 'kıyamet gününü' bekliyorlardı. Serbest bırakılan gençlerin bir kısmının dünyada başkalarının da var olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. Çiftlik ağaçların arkasına gizlenmişti ve ana yoldan görmek zordu.

BABALARI DEĞİL

Ruinerwold köyünün belediye başkanı yaptığı konuşmada, tutuklanan adamın 18 ila 25 yaşları arasındaki 6 genç yetişkinin babası olmadığını söyledi. Annelerinin ise, yaklaşık dokuz yıl önce oraya taşınmadan önce öldüğü sanıldığını ve bazı çocukların nüfusa resmen kayıtlı olmadığını ekledi.

Editör: Haber Merkezi