İstanbul
Parçalı bulutlu
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7436 %0.18
55,2510 %0.32
6.660,55 % 2,59
65.198,00 %0.253
Ortadoğu Gazetesi DÜNYA Lübnan Sağlık Bakanlığı bilançoyu açıkladı: 4 bin 335 kişi öldürüldü

Lübnan Sağlık Bakanlığı bilançoyu açıkladı: 4 bin 335 kişi öldürüldü

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırılarında 2 Mart-9 Ağustos döneminde 4 bin 335 kişinin öldüğünü, 12 bin 277 kişinin yaralandığını açıkladı.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail’in ülkeye yönelik saldırılarının bilançosuna ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık, 2 Mart ile 9 Ağustos tarihleri arasında saldırılarda 4 bin 335 kişinin hayatını kaybettiğini, 12 bin 277 kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Lübnan Sağlık Bakanlığı Bilançoyu Açıkladı

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail’in ülkeye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden ve yaralananların sayısına ilişkin güncel verileri paylaştı.

Bakanlığın açıklamasına göre, 2 Mart’tan 9 Ağustos’a kadar geçen sürede İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 335’e ulaştı.

İsrail Saldırılarında 12 Bin 277 Kişi Yaralandı

Lübnan Sağlık Bakanlığı, aynı dönemde saldırılar nedeniyle yaralananların sayısının ise 12 bin 277 olduğunu açıkladı.

Bakanlığın açıklamasında, “Saldırıların 2 Mart'tan 9 Ağustos'a kadar olan kümülatif toplam bilançosu 4 bin 335 şehit ve 12 bin 277 yaralıya ulaştı” ifadelerine yer verildi.