Temmuz ayında Netflix'te yayınlanan 3. sezonu ile tartışmalara konu olan Stranger Things, kırılması zor bir rekora imza attı. Bilim-kurgu, korku türündeki yapımın son sezonu Netflix'in en çok izlenen dizisi oldu.

Yabancı bir ajansın paylaştığı habere göre Netflix'in orijinal dizisi Stranger Things'i, yayımlanan 3. sezonu ile ilk 4 haftasında 64 milyon abone izledi. Böylece Shawn Levy ve Dan Cohen üretilen yapım, Netflix platformunda en çok izlenen orijinal dizi olmayı başardı.

YAYIN TARİHİ BELİRSİZ

15 Temmuz 2016 yılında ilk bölümü yayımalanan Stranger Things, o günden bugüne listeleri alt üst etmeyi başardı. Millie Boby Brown, Winona Ryder ve David Harbour gibi oyuncuların rol aldığı dizi son sezonu ile rekor üstüne rekor kırdı. Dizinin hayranları son sezonun ilk iki sezon kadar iyi olmadığını ifade etse de şu ana kadar 64 milyon abone diziyi izledi. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarına ait finansal raporları paylaşan Netflix ayrıca Unbelievable dizisinin izleyici rakamlarına da dikkat çekti. Öte yandan Stranter Thnigs'in kısa bir süre önce 4. sezon için bir fragman yayınlandığı bilinsede yayın tarihi ise belirsizliğini koruyor. 

Editör: Haber Merkezi