B.Amreyev, Büyükelçi Ömuraliyev'e Sekretarya ve faaliyetlerinin yönetiminde başarılar dileyerek,  görev süresi boyunca kendisini destekleyen Sekretarya personeline özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti.


Tören sırasında bir konuşma yapan Büyükelçi Ömuraliyev, Teşkilata yaptığı hizmetler ve Türk Dünyasına sağladığı katkılardan dolayı B. Amreyev'e şükranlarını sundu. 
Yeni Genel Sekreter, artan görev ve beklentileri karşılamak ve Teşkilatı aydınlık bir geleceğe taşımak için Sekretaryanın yılmadan çalışacağını kaydetti.

Önümüzdeki dönemdeki reformların ölçeğinin Sekretaryanın zamanını ve çabasını gerektirdiğini belirten Büyükelçi Ömüraliyev, tüm zengin kurumsal, entelektüel ve insan kaynaklarıyla, Teşkilatın Türk Dünyası 2040 Vizyonu ve 2022-2026 TDT Stratejisi hedeflerine ulaşmaya ve bunları hızlandırmaya devam etmek için yeterli donanıma sahip olduğunu belirtti.
Törende ayrıca Genel Sekreter, görev süresi dolan Genel Sekreter Yardımcısı Gismat Gozalov'a da teşekkür ederek başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi