Bir tanışma uygulaması aracılığıyla 17 yaşındaki biriyle yazışan 19 yaşındaki Emily Harvey, 1 ayın ardından görüştükleri evde korkunç bir saldırıya uğradı.

Adı yasal nedenlerden dolayı gizlenen saldırgan, genç kızı kırılana kadar beyzbol sopasıyla dövdü. Ardından kızartma tavasıyla vurdu, en sonunda elektrikli süpürgenin borusunu kullanarak boğmaya çalıştı.

6 SAAT İŞKENCE UYGULADI

Emily Harvey kendinden geçti ve bayıldı. 17 yaşındaki saldırgan Harvey'in o haldeki fotoğraflarını çekti, arkadaşı ve üvey kardeşi ile paylaştı. İşkence 6 saat sürmüştü. Genç kız kendine geldiğinde saldırgandan kaçtı. Binadan çıkmaya çalışırken biriyle karşılaştı ve evine sığındı. Ardından polisi aradılar.

"BEYZBOL SOPASI KIRILANA KADAR DÖVDÜ"

Emily Harvey, dehşet anlarını böyle anlattı: Bir ay buluşmadan sohbet ettik. Her şey çok güzeldi. Buluştuğumuzda sebep yokken bir anda değişti. Telefonumu kırdı, kimseyi arayamadım. Sonra saldırmaya başladı. Beni bir beyzbol sopasıyla dövdü ve o kırıldığında bir kızartma tavası aldı ve kafamın arkasına vurdu, sonra bir elektrikli süpürge borusu bulup boğmaya başladı. O anda beni öldüreceğini düşündüm ve sonra her şey siyahlaştı.

17 yaşındaki saldırgan 5 yıl hapse mahkum edildi.

Editör: Haber Merkezi