Uludağ'daki otel yangınında acı kayıp! Uludağ'daki otel yangınında acı kayıp!

İstanbul’da 2 Mart’ta Belgrad Ormanı’na giden ve kaybolan peyzaj mimarı Ece Gürel, 4 gün süren arama kurtarma çalışmalarının ardından sağ olarak bulundu. Ancak kaldırıldığı hastanede hipotermi nedeniyle hayatını kaybetti. Gürel’in ölümü birçok soru işareti bırakırken, kaybolmadan bir gün önce yaptığı sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.

4 Gün Sonra Bulundu, Ancak Kurtarılamadı

Ece Gürel, 2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı’na gideceğini söyleyerek evden çıktı. Uzun süre kendisinden haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında 4 gün sonra hafif yaralı olarak bulundu.

Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırılan Gürel, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hipotermi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Kaybolmadan Önceki Paylaşımları Ortaya Çıktı

Ece Gürel’in ölümünün ardından, kaybolmadan bir gün önce yaptığı sosyal medya paylaşımları gündeme geldi. Astrolojiyle ilgilendiği, tarot falı baktığı ve kurşun döktürme işlemleri yaptığı bilinen genç mimarın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Kendini sevmeyi öğrenen insan kendi çabalarının değerini bilirse çok daha dengeli bir hayat yaşar. Herkesin belirli sınırları vardır ve saygıyı hak eder."

Ece Gurel In Ormana Gitmeden Onceki Son 18437682 3038 M

Ece Gurel In Ormana Gitmeden Onceki Son 18437682 3331 M