Yaşanan maaş skandalının ardından gündemden düşmeyen Doğa Koleji'nin üst düzey yöneticilerinin bugün açıklama yapması bekleniyordu. Ancak beklenen açıklama bugün yapılmayarak pazartesi gününe ertelendi.

Bir süredir öğretmen maaşlarının ödenmemesi sonucu gündeme gelen Doğa Koleji'nin, tartışmalara son vermek üzere bugün devir açıklaması yapması bekleniyordu. Ancak beklenen açıklama gün içerisinde gelmezken an itibariyle öğretmenlerin cep telefonlarına ve mail adreslerine bir mesaj gönderildi. Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Şaçaklıoğlu tarafından gönderilen mesaja göre, beklenen açıklama pazartesi günü yapılacak. 

PAZARTESİ GÜNÜNE BIRAKILMIŞTIR

Doğa Okulları'ndan çalışanlara gelen mesaj şöyle;

"Değerli Çalışanımız, 14 Aralık 2019 Günü ilan edeceğimizi duyurduğumuz devir anlaşmasına ilişkin açıklamamız, sizlere nihai sonucu paylaşmak için gecikmiştir. Ancak karşılıklı yapılan değerlendirmeler sonucunda, bu açıklama 16 Aralık 2019 Pazartesi gününe bırakılmıştır. Bu saate kadar sizleri beklettiğimiz için özür diliyor, sürece ilişkin gösterdiğiniz anlayış ve desteğe, kurumumuz adına teşekkür ediyoruz"

DEVİR İŞLEMİ İLE İLGİLİ BUGÜN AÇIKLAMA YAPILACAKTI

Dün itibariyle Doğa Koleji'nden yapılan açıklamada, "Doğa Koleji'nin devri ile ilgili yürütülen görüşmeler bugün itibarıyla son aşamaya gelmiştir. Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum" ifadeleri kullanılmıştı. 

Editör: Haber Merkezi