Öğretmen, öğrenci ve velilerin içerisinde bulunduğu bilinmezlik durumu sosyal medyada geniş çaplı yer bulmaya devam ediyor. Son olarak bazı veliler ve öğretmenler Doğa Koleji'nden geldiğini iddia ettiği mesajı Twitter üzerinden paylaştı. Doğa Okulları'ndan gönderildiği ileri sürülen mesajda dikkat çeken ifadeler yer alıyor.

EĞİTİM-ÖĞRETİM KESİNTİSİZ DEVAM ETMEKTEDİR

Öğretmenlerin 3 aydır maaş ödenmemesi üzerine başlattığı boykot, günden güne büyümeye devam ediyor. Öğrenciler ve velilerin de destek vermesinden sonra eğitim ve öğretimin kesinti yaşadığı da ileri sürülmüştü. Bunun üzerine Doğa Koleji'nden geldiği iddia edlien bir mesaj sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Gönderilen mesajda dikkat çeken ifadeler yer alıyor. İşte o ifadeler:

Değerli Velimiz,Sosyal medya ve whatsapp gruplarında, Yönetim Kurulu Başkanımız Vedat Saçaklıoğlu ile Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle adıyla yapılan açıklamalar gerçek dışıdır. Aynı şekilde, öğrencilerimize kampüslerimizde yemek hizmetinin sunulmayacağı yönünde yapılan yayınların da algı amaçlı olduğunu, eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin kesintisiz devam ettiğini bildirir, kurumsal hesaplarımız dışında yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Saygılarımızla. Doğa Koleji

DEMET AKALIN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Öğretmenlerin maaş alamaması nedeniyle eylemlerini sürdürdüğü Doğa Koleji için birçok kişiden de destek geldi. Dün twitter hesabından paylaşım yaparak öğretmenlere destek veren Fatih Portakal'dan sonra bugün de Demet Akalın, konuyla ilgili yaşanılan mağduriyete değindi. Akalın'ın tweetleri şöyle:

Bu saatte Doğa Kolajinden SMS geliyor! E doğrusunu açıkla da, insanlar nasıl gelip gidiyor okula düşünmekten helak olduk be!

Her sabah sanki dünyanın en mutlu insanı gibi çocuklarımızı karşılayan! 3 aydır maaş alamayan öğretmenlerimiz için bişey yapmak lazım! Bu kandırmaca baydı artıl!

Editör: Haber Merkezi