Okulistik sınav sonuçları sorgulama ekranı kısmına ulaşmak için detayları görebilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurumsal ölçme ve değerlendirme amacıyla hazırlanan tam uyumlu Okulistik sınavları her zamanki gibi birçok öğrenci ve ailenin büyük ilgi odağı haline geldi. Heyecanlı bir şekilde neticelerini görmek isteyen veliler ve çocuklar okulistik sonuçlarını aramaya başladılar. İşte Okulistik sınav sonuçları ve hakkında merak ettikleriniz.

OKULİSTİK SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR? 

Web sitesi üzerinden öğrenci ve velilerin müşterek olarak kullandığı eğitim ve öğretim platformu okulistik son yıllarda popülerliğine popülerlik katıyor. Peki binlerce kişinin merak ettiği okulistik sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

Okulistik sitesinde üyelik oluşturulur. Üyeliğiniz mevcutsa Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranız ve daha önceden belirlediğiniz şire ile giriş yapılır. Daha sonra sitede yer alan konu dağılımı kategorisi bulunur ve tıklanır. Açılacak sayfada mevut olan sınıf seçimi, sınav serisi seçimi ve sınav seçimi işlemi yapılır. Tüm komutlar uygulandıktan sonra girdiğiniz okulistik sınav sonuçlarına ve okulistik deneme sonuçlarına ulaşabilirsiniz. 

Okulistik Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı 2020/2021 Sonuçları

OKULİSTİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenci ve velilere kolaylık sağlayan ve ölçme değerlendirme açısından katkıda bulunan okulistik her yıl daha da fazla kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Belli dönemlerde uygulanan sınavlar için üyeler sonuçlarını merak ediyor. Peki Okulistik sınav sonuçları sorgulama ekranına nasıl ulaşılır. Okulistik sınav sonuçları nasıl öğrenilir kısmında verdiğimiz bilgiler ile kendiniz de sonuç kısmına ulaşabilirsiniz ancak daha da kolaylık yapmak adına aşağıda vereceğimiz link ile ulaşabilirsiniz. 

OKULİSTİK SINAV SONUÇLARI TIKLAYIN

OKULİSTİK NEDİR?

Okulistik nedir sorusuna en basit cevap Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrenci ve velilere ücretsiz olarak sunduğu web dersliği diyebiliriz. Okulistik matematik, ingilizce, hayat bilgisi ve fen bilgisi gibi derslere ait birçok materyaller sunuyor. Öğrenci ve veliler ücretsiz olarak hizmete geçirilen bu programda kendilerini deniyor ve biligilerini sınıyor. Belirli zamanlarda ders gören binlerce kişi, okulistikin düzenlediği deneme sınavları ve okulistik sınavlarına katılarak ölçe ve değerlendirmede de buluabiliyor.