Koronavirüs nedeniyle ada alan ve ailesiyle birlikte buraya yerleşen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'dan sonra gözler bizdeki satılık adalara çevrildi.
Ronaldo, ailesiyle birlikte koronavirüs tehdidi geçinceye kadar ülkesi Portekiz'in açıklarında Atlas Okyanusu'nda bulunan İlha de Fuzeta adasında kalma kararı vermişti.

Ülkemizdeki zenginlerin de satılık ada için araştırmalara giriştikleri öğrenildi. Dünyanın pek çok denizinde ve gölünde satılık ada bulunuyor. Bizde ise şu anda emlak internet sitesi olan sahibinden.com'da ilanı bulunan 3 tane satılık ada bulunuyor.

Marmaris Karaca adası

Ege Denizi'nde Gökova Körfezi'nde. Muğla ili Marmaris ilçesine bağlı. Karadaki Karaca Köyü'ne mesafesi 500 metrede. Karacasöğüt Yat Limanı'na uzaklığı ise 1 kilometre. Adanın 316 bin metrekaresi müstakil tapulu. 65 bin metre karesi ise orman mülkiyetinde. Toplam yüzölçümü 381 bin metrekare.

Ada alıcısını bekliyor. Fiyatı 145 milyon Türk Lirası.

Ayvalık Çiçek adası

Ege Denizi'nde Edremit Körfezi'nde. Balıkesir ili Ayvalık ilçesine bağlı. 265 bin metrekare. Üstünde zeytin ağaçları var. Karaya yakın olduğu için elektrik ve su sorunu bulunmuyor. İçinde ayrıca oturulamayacak durumda 3 eski bina bulunuyor.  Karaya en yakın yeri 230 metre. 

Bu ada da alıcısını bekliyor. Sahibinden.com'da fiyatı 135 milyon lira.

Bodrum Orak adası

Ege Denizi'nde. Bodrum açıklarında. Mavi bayraklı bir koyu var. Teknecilerin gözde yeri. Üzerinde 500 metre kare kullanımlı bir villa bulunuyor. Turistik tesis yapımına da uygun. 265 bin metre kare.

Alıcısı bekleyen bu ada Sahibinden.com'da. Fiyatı 125 milyon lira.

Editör: Haber Merkezi