Simit Sarayı Satıldı mı? Türkiye'de ve Dünya'nın birçok lokasyonunda hizmet veren Simit Sarayı, Ziraat Bankası'nın Girişim Sermayesi Ortaklığı tarafından satın alındı. Rekabet Kurulu'na yapılan açıklamada Simit Sarayı'nın yüzde 51'lik kısmı Ziraat Bankası'na geçmiş oldu. 

SİMİT SARAYI SATILDI MI? YÜZDE 51'LİK DİLİME SAHİP OLACAK

Ziraat Bankası, Ziraat Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin (Ziraat GSYO), yüzde 100 hissesinin sahibi konumunda bulunuyor.

Kavukçu Yapı'nın sahip olduğu Simit Sarayı şirketi, rekabet kuruluna yapılan duyuruya göre payların 20.7 milyon adedi Ziraat Bankası'na geçecek. Böylelikle Ziraat Girişim, toplam hisselerin yüzde 51'lik kısmına sahip olacak. 

Simit Sarayı Satıldı mı?

SİMİT SARAYI 2002'DEN BERİ HİZMET VERİYOR

Türkiye'de ve aynı zamanda birçok ülkenin merkez şehirlerinde de faaliyet gösteren Simit Sarayı, 2002 yılında kuruldu. Haluk Okutur, Abdullah Kavukçu, Mehmet Tarakçı tarafından kurulan şirket, yüzde 51'lik kısmını Ziraat Bankası'na devredecek. 

Doğa Koleji Satıldı Mı? Doğa Kolejini Kim Satın Aldı? Haberini OKUYUN

Aktif olarak 10 binden fazla çalışanı olan şirketin bir dönem çektiği reklamlar günlerce gündemde kalmıştı. Ünlü isimlerin rol aldığı ve tüm dünyada yayınlanan reklamlardan sonra Simit Sarayı büyük bir atılım göstererek o döneme damga vurmayı başarmıştı. 

Editör: Haber Merkezi