05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi EKONOMİ Ünlü ekonomistten elinde doları olanlara uyarı!

Ünlü ekonomistten elinde doları olanlara uyarı!

Ekonomist Selçuk Geçer, son dolar yorumu ile şaşırttı. Dolarda gerileme olacağını açıklayan Geçer, dolar karşısında neyin yükseleceğini de duyurdu.

Son dönemde dolar denilince akla gelen ilk isimlerden olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer çok konuşulacak açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Doları olanların yakında takip ettiği Geçer, kişisel Youtube kanalı üzerinden yayınladığı video ile dolar sahibi olanlara seslendi.

DOLAR ENDEKSİ DÜŞECEK

Doların artık daha fazla yükselme şansını olmadığını belirten ünlü ekonomist ABD'de enflasyonun gerileme sinyali vermesini işaret etti. 

Geçer, dolar karşısında diğer para birimlerinin atağa geçeceğini belirterek,  ''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum'' dedi.

YIL SONU İÇİN...

Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağını söyleyen Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 TL üzerine çıkabileceğinin de altını çizdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *