Uzun bir süredir Türkiye'deki çoğu Alışveriş Merkezi'nde hizmet veren Pull&Bear internet üzerinden satış yapmak için Trendyol ile anlaşma sağladı. Böylelikle dev markanın yeni sezon ürünleri de Trendyol'da satışa sunuldu

Her geçen gün büyümesine devam eden e-ticaret sitesi Trendyol, ZARA, Massimo Dutti, Oysho, Bershka gibi giyim perakendecilerinden sonra Pull&Bear'ı da bünyesine kattı. Inditex Group altında yer alan P&B'nin yeni sezon ürünleri de Trendyol'un internet sitesinde yer alacak. 

E-ticaret Siteleri Paraları İade Etmiyor! Haberini Okuyun

KARGO ŞİRKETLERİ YİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Uzun zamandır problem içerisinde olan Trendyol ile Kargo firmalarının, geçtiğimiz ay yaşanan alışveriş çılgınlığından sonra iyice arasının açıldığı hatta trendyol'un sürat kargo'yu satın alacağı bile iddia edilmişti. E-Ticaret sitelerinde kargo firmalarına söylenenden çok daha fazla şirket ile anlaşan ve böylece piyasaya tahmin edilenden daha çok kargo çıkaran Trendyol, şimdi de Pull&Bear moda perakendecisi ile anlaşarak yeni tepkilere sebebiyet verdi. Uzun zamandır birçok kişinin merakla beklediği bu anlaşmanın gerçekleşmesiyle satışlarda patlama yaşanabilir. 

Editör: Haber Merkezi