İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, boşanmalarına rağmen birlikte yaşamaya devam eden Gülnur Akalın ve Tuncer Batmaz arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Mutfaktan aldığı bıçakla Akalın’ı öldüren Batmaz, ardından aynı bıçakla intihar etti.

Ankara'da şüpheli ölüm: 14. kattan düşen Şeyma'nın sevgilisi gözaltında! Ankara'da şüpheli ölüm: 14. kattan düşen Şeyma'nın sevgilisi gözaltında!

Tartışma Cinayetle Sonuçlandı

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 3 katlı binanın 1’inci katında yaşayan eski çift, bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tuncer Batmaz, mutfaktan aldığı bıçakla Gülnur Akalın’ı sırtından bıçakladı. Daha sonra aynı bıçakla kendine zarar vererek intihar etti.

Polis Ekipleri Kanlar İçinde Buldu

Çevredeki vatandaşların bağrışmaları duyarak ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Akalın ve Batmaz’ı kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, her iki kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından, iki çocuk sahibi olduğu öğrenilen Akalın ve Batmaz’ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Esenyurt Ta Eski Esini Bicakla Oldurup Intihar 18440186 1849 M