Ankastre serisi ürünler tekli ve farklı set içeriğiyle mutfakların vazgeçilmezidir. Mutfağın dizaynıyla uyumlu olarak 2’li ankastre setler de tercih edilebilir. Farklı amaçlarla uyumlu 2’li setler ocak-fırın, fırın-davlumbaz ya da ocak-davlumbaz içeriğine sahiptir. Kullanım ihtiyacına göre farklı içeriğe sahip 2’li setler tercih edilebilir. Ankastre fırın için özel bir yer yoksa ocak-davlumbaz ikili modellere yönelebilirsiniz. Set alternatifleri içerisinde bacalı ya da bacasız davlumbaz çeşitlerini bulabilmek mümkün. Pişirme alışkanlıklarıyla uyumlu olarak ankastre fırınlar farklı işlevleri yerine getirebilmektedir. Fırın ve ocaktan oluşan 2’li ankastre setler modelleri özellikleri ve fiyatları bakımından geniş ürün yelpazesine sahip.

Kullanışlı ve Estetik 2’li Ankastre Set Modelleri

Ankastre setler değişen kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik farklı ürün içeriklerine sahiptir. Mutfağınızdaki kullanım alanına uygun olarak 2’li ankastre setlerin ocak fırın kombinasyonu da tercih edilebilir. Elektro turbo, multi turbo özellikli fırınlar cam ocaklı setlerle şıklığı tamamlar. Beyaz siyah renk alternatifleri bulunan set içerisindeki ocaklar otomatik ateşleme sistemiyle pratiktir. Farklı serilerde kullanıcılara sunulan 2’li ankastre setlerin fırınıyla yemek pişirme yanında nefis ızgaralar da hazırlayabilirsiniz. Fırınların enerji kaynağı olarak doğalgazlı ya da elektrikle çalışan modelleri bulunur. Yemek pişirme sırasında içerideki havayı temizleyen davlumbaz çeşitleri sağlıklı bir ortamla buluşturur. Sessiz çalışan davlumbazlar konforlu bir kullanım sunar.

Fonksiyonel Tasarımlı 2’li Ankastre Setler ve Fiyatları

Mutfaklarda bütüncül bir estetik oluşturan 2’li ankastre setler aynı zamanda yerden tasarruf sağlar. Temizlenmesi ve kullanımı kolay ankastre setlerin kurulum işlemleri ise yetkili servisler tarafından yapılır. Kurulum öncesi davlumbaz için baca yerinin belirlenmesi gerekir. İçerisinde ocak bulunan setler için ürünün ölçülerine uygun olarak mutfak tezgahı kesilerek hazırlanır. Mutfağınızda konfor sunan ankastre setleri kullanım talimatlarına uygun olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Şıklığı ve işlevsel özellikleriyle mutfakları konforla buluşturan 2’li ankastre setler fiyatları bakımından farklılaşır. Setin içeriğinde yer alan ürünlerin modelleri ve özellikleri ankastre set fiyatları üzerinde belirleyicidir. Set içerisinde yer alan fırınların fiyatı hacimleri ve ek özelliklerine göre değişir. Mutfağın havasını değiştiren davlumbazlar çekim gücü ve tasarım detaylarına bağlı olarak fiyatlandırılır. Şık tasarımlı Simfer 2’li ankastre setler fiyat performans bakımından ayrıcalıklı alternatifler sunar. Mutfağınızı dekoratif bir görünümle buluşturan işlevsel özellikli 2’li set modelleri ve fiyatları hakkında bilgi edinebilmek için Simfer’in 2’li ankastre setler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: İrem Nur Kaya