YAŞAM

GBT sorgulayan 3 bekçi bıçaklandı: Vatandaş bacağından vuruldu!

İstanbul Bahçelievler’de bekçi ve vatandaş arasındaki vakalara bir yenisi daha eklendi. Bir vatandaş Bekçilerin GBT sorgulamak istemesi üzerine bıçaklı saldırıda bulundu.

GBT sorgusu sonrası bıçaklandı

Bekçileri bıçakla yaralayan vatandaş yaşanan dalaşmanın ardından bacağından vurularak zapt edildi. Saat 21.00 civarlarında Bahçelievler Zafer Mahallesi Çimen Sokak’ta sokakta tespit edilen şüpheli kişilere GBT sorgulaması yapmak isteyen REMZİ Z. Adlı bekçi, C.P. adlı kişinin sorgusunu yapmak üzere yanına gitti.

Önce küfür etti sonra bıçakladı

Bekçinin sorgulama talebi üzerine küfür eden C.P. ardından bıçağıyla saldırdı. Olay esnasında çevrede bulunan İlker D. Ve Fikri D. adlı bekçiler yardım etmek üzere geldiler. Diğer bekçileri de yaralan C.P. İlker D. isimli bekçi tarafından bacağından vurularak yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle bölgeye intikal eden polisler güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahale de bulundu.  

Hastaneye kaldırıldılar

Bekçiler Remzi Z. İlker D. Fikri D. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken bacağından vurulan saldırgan C.P. ise Bağcılar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.