05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Atatürk’e benzeyen adam 29 Ekim'de yine binlerce lira kazandı!

Atatürk’e benzeyen adam 29 Ekim'de yine binlerce lira kazandı!

Atatürk’e olan benzerliğiyle bilinen Serdar Görel, 29 Ekim’de açtığı canlı yayında takipçilerinden bağış alarak gelir elde etti.

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan benzerliğiyle bilinen Serdar Görel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da fırsata çevirdi. Sosyal medya hesabından bir kez daha canlı yayın açan Görel, takipçilerinden gelen bağış ve hediyelerle para kazandı. Her milli bayramda olduğu gibi bu özel günde de Görel’in yayını, “Atatürk’e çok benziyor” ve “Atatürk’ü kullanarak para kazanıyor” gibi yorumlarla sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

30 Ağustos’ta da Benzer Yayın Açmıştı

 Daha önce 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlediği canlı yayınla da gündeme gelen Görel, o gün 20 bin liraya yakın bir gelir elde etmişti. Milli bayramlarda yaptığı bu tür yayınlarla gelir sağlamaya devam eden Görel’in bu yöntemi, sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yaratmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *