05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Bakan Göktaş talimatı verdi! Hakkarili kadınlara Karadeniz turu yapılacak

Bakan Göktaş talimatı verdi! Hakkarili kadınlara Karadeniz turu yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hakkarili kadınların Karadeniz'i görme isteğini gerçeğe dönüştürmek için talimat verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hakkarili kadınların Karadeniz bölgesini görme arzusunu gerçeğe dönüştürüyor. Hakkari'deki Aile Destek Merkezi'ni (ADEM) ziyaret eden Bakan Göktaş, kadın kursiyerlerle yaptığı samimi sohbetlerin ardından, onların Karadeniz turu isteğini yerine getirme talimatı verdi.

Bakan Göktaş, ziyaret sırasında ahşap atölyesinden pastacılık atölyesine kadar çeşitli faaliyet alanlarını gezerek kadınlarla bir araya geldi. Kursiyerlerin yaptığı el işlerini yakından inceleyen ve onların hikayelerini dinleyen Bakan Göktaş, kadınların hem ekonomik hem de sosyal hayatlarına katkı sağlayan bu merkezlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kursiyerlerin Türkiye'nin farklı şehirlerini, özellikle Karadeniz bölgesini görme isteklerini dile getirmesi üzerine, Bakan Göktaş hemen harekete geçerek kültürel bir gezi düzenlenmesi talimatını verdi. Bu talimat üzerine Hakkari Valisi Ali Çelik, kadın kursiyerler için Karadeniz gezisi organize edileceğini duyurdu.

Bakan Göktaş ayrıca, kadınların büyük ilgi gösterdiği Aile Destek Merkezleri'ne bir yenisinin daha eklenmesi için çalışmalara başlanacağının müjdesini de verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *