05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Kadıköy Sahili'nde erkek cesedi bulundu: Velat Can'a ait olabilir!

Kadıköy Sahili'nde erkek cesedi bulundu: Velat Can'a ait olabilir!

Kadıköy Sahili'nde denizde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, 23 Kasım 2024’te Sarıyer’de kaybolan Velat Can’a ait olabileceği değerlendiriliyor.

İstanbul Kadıköy Sahili'nde, vatandaşlar tarafından denizde bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine gelen deniz polisi, cesedi kıyıya çıkararak Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Yapılan ilk incelemelerde, cesedin 23 Kasım 2024'te Sarıyer’de denize düşerek kaybolan Velat Can’a ait olabileceği değerlendiriliyor.

Kadıköy Sahili'nde denizde hareketsiz duran bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen deniz polisi, cesedi tekneye alarak kıyıya çıkardı.

Yetkililer, sudaki deformasyona rağmen cesedin üzerindeki kıyafetlerin, kaybolan Velat Can’ın kıyafetleriyle aynı olduğunu tespit etti.

Cesedin kimliğinin kesin olarak belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'nda DNA testi ve kimlik tespiti yapılacak. Yetkililer, 23 Kasım 2024’te Sarıyer’de denize düşerek kaybolan Velat Can’ın yakınlarıyla iletişime geçti.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, cesedin Velat Can’a ait olup olmadığı DNA testinin sonucuyla netleşecek.

Ne olmuştu? 

Sarıyer Aşiyan Sahili'nde 23 Kasım 2024'te denize düşen Ayşe Can (29) ve onu kurtarmak için denize atlayan kardeşi Velat Can (23) günlerce aranmış ancak bulunamamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *