İstanbul
Parçalı bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi GÖZDEN KAÇMASIN Nihat Hatipoğlu'na sorulan Fenerbahçe sorusu gündemm oldu

Nihat Hatipoğlu'na sorulan Fenerbahçe sorusu gündemm oldu

Nihat Hatipoğlu’na sorulan Fenerbahçe sorusu sosyal medyada viral oldu. Esprili cevap stüdyoyu güldürdü.

Ramazan ayının televizyon ekranlarındaki en köklü programlarından biri olan Nihat Hatipoğlu ile İftar, bu yıl da izleyicileri hem manevi atmosferle buluşturuyor hem de zaman zaman gündem olan anlara sahne oluyor. ATV ekranlarında yayımlanan programda bu kez sorulan bir soru, stüdyoda kahkahalara neden olurken kısa sürede sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, her Ramazan olduğu gibi bu yıl da kendine özgü anlatımıyla izleyicilere dini konularda rehberlik etmeyi sürdürüyor. Programın geleneksel soru-cevap bölümünde söz alan bir izleyici ise alışılmışın dışında bir konuyu gündeme getirdi.

“Hocam, Nerede Yanlış Yapıyoruz?”

Söz alan izleyici şu ifadeleri kullandı:

“Hocam, Fenerbahçe taraftarı her sene dua etmesine rağmen 11 senedir şampiyon olamıyor. Taraftarın dua ederken yaptığı yanlış nedir?”

Stüdyoda kısa bir şaşkınlık yaşanırken, Nihat Hatipoğlu soruya gülümseyerek esprili bir yanıt verdi:

Yani duadan önce ayaklarını iyi kullanacaklar.

Stüdyoda Kahkahalar, Sosyal Medyada Viral Video

Hatipoğlu’nun bu cevabı stüdyodaki izleyiciler arasında kahkahalara neden oldu. Samimi ve esprili diyalog kısa sürede sosyal medyada yayıldı.