06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Abdüllatif Şener'in koronavirüs paylaşımına tepki yağdı!

Abdüllatif Şener'in koronavirüs paylaşımına tepki yağdı!

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Twitter'dan yaptığı açıklamayla konuşuluyor. Koronavirüs yayılırsa ve etkisini 6 ay sürdürürse ülkede iktidarın ayakta kalamayacağını söyleyen Şener'in paylaşımına tepki yağdı.

Koronavirüs ilk defa Türkiye'de bir kişide tespit edildi. Paniğe sürükleyen paylaşımlar git gide yayılırken bir paylaşım da CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'den geldi.

6 aya hiçbir iktidar ayakta kalamaz

Abdüllatif Şener, yaptığı Twitter paylaşımında dünya ekonomisinin çöküşe doğru gittiğini, koronavirüs bu hızla devam ederse 6 aya kadar hiçbir iktidarın ayakta kalamayacağını söyleyip 'Yeni bir dünyaya merhaba' dedi. 

Şener'in paylaşımı:

Tepkiler gecikmedi

Şener'in bu paylaşımına tepkiler de gecikmedi. Kullanıcılar Şener'i koronavirüs üzerinden siyaset yapmakla suçladı, tweet'e tepki yağdı.

İşte o yorumlar:

*Allah hiç kimseyi sandıktan değil de  corona virüsünden medet umacak hale getirecek kadar rezil etmesin! Bu nasıl bir gaflet, nasıl bir ihanet anlamak mümkün değil. Yeter ki Erdoğan gitsin de varsın ekonomik kriz çıksın, virüsten binler ölürse de ölsün" gafletindeler.

*Keşisel ikbalini devletin, hatta dünyanın çöküşüne bağlayan, ve bunu bir müjde gibi paylaşan bir zavallının siyasetçi olduğunu iddia etmesi, ne acıklı bir dram!

*Memleket batarsa siz üzerindemi kalacaksınız?....Böyle olumsuzluklardan medet ummak nasıl bir aymazlık?

*Umudunu virüse bağlayanı ilk defa görüyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *