İstanbul
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM AK Parti'den Melih Meriç açıklaması: “Şiddetin her türlüsü lanetlidir”

AK Parti'den Melih Meriç açıklaması: “Şiddetin her türlüsü lanetlidir”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Melih Meriç’e yönelik saldırıyı lanetledi. Çelik, şiddetin siyasi alanda da mahkum edilmesi gerektiğini söyledi.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’e yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Çelik, saldırıyı lanetlediklerini belirterek şiddetin her türlüsünün kabul edilemez olduğunu ifade etti. Meriç’e acil şifa dileyen Çelik, ailesine ve partisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ömer Çelik'ten Melih Meriç Açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’e yönelik saldırıyı değerlendirdi.

Çelik, paylaşımında, “Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’e dönük saldırıyı lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Şiddetin Her Türlüsü Lanetlidir”

Şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirten Ömer Çelik, şiddet kültürünün siyasi alanda da mahkum edilmesi gerektiğini söyledi.

Çelik, “Şiddetin her türlüsü lanetlidir. Şiddet kültürü her alanda olduğu gibi siyasi alanda da mahkum edilmelidir” dedi.

Melih Meriç'e Acil Şifa Diledi

AK Parti Sözcüsü Çelik, saldırıya uğrayan Melih Meriç’in sağlık durumuna ilişkin temennisini de paylaşarak bir an önce iyileşmesini diledi.

Ömer Çelik açıklamasında, “Sayın Meriç’in bir an evvel şifa bulmasını diliyoruz. Ailesine ve partisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.