İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ardından tutuklanan Çankaya Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal'ın uyuşturucu testinin pozitif çıktığı bildirildi. Köksal'dan alınan idrar ve saç örneklerinde kokain ve metamfetamin tespit edildi.
Sadık Can Köksal Soruşturma Kapsamında Tutuklandı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında Çankaya Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal gözaltına alındı.
Köksal, gözaltı işlemlerinin ardından tutuklandı.
Sadık Can Köksal'ın Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in yakın arkadaşı olduğu belirtildi.
Sadık Can Köksal'ın Test Sonucu Açıklandı
Soruşturma kapsamında tutuklanan Köksal'dan inceleme yapılması amacıyla idrar ve saç örnekleri alındı.
Yapılan testlerin sonucunda Sadık Can Köksal'ın uyuşturucu testinin pozitif çıktığı bildirildi.
Köksal'dan alınan idrar ve saç örneklerinde kokain ve metamfetamin tespit edildiği belirtildi.
Soruşturma Çok Yönlü Olarak Sürüyor
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma uyuşturucu ve fuhuş iddialarını kapsıyor.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınarak tutuklanan Çankaya Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal'a ilişkin işlemler devam ediyor.
Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
